Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Guthrie Govan

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Guthrie Govan

Forumda bu adam hakkında başlık göremedim ben gerçekten çok beğendim tekniğini hızını ve soundu.. Yanlış bilmiyosam bi albümü var sadece; adı "adı erotic cakes" iki şarkısını çok beğendim biri waves digeride fives .. Merak ediyorum bu adam hakkındaki yorumlarınızı virtüöz denilen gitaristlerin çoğunu öttürür bence

Bir kaç sweep egzersizini izlemiştim gayet iyi bir gitaristtir.

Yorum

Erotic Cakes albümünü bir kaç kez dinledim. Çok yetenekli bir gitarist ama yetenek gösterisi yerine müzik yapmaya çalışsa daha iyi olur.

Yorum

Mükemmel bir gitarist.Benim bir zamanlar hayran olduğum kişiliktir.
        Son güncelleyen IbAnEzKeMaL; 10-11-2010, 21:15.

Yorum

Bu adamda bir gitar virtüözüdür bence.Yoksa waves fives wonderfull slippery thing gibi şarkıları yapması biraz zor bunlar 2 tane akorla olacak işler değil zaten Kendisi kızıl kıvırcık saçlı teknik olarak aşmış bir jazz gitaristidir.Suhr gitar kullanmaktadır.Türkiye de olmadığı için bilmemeniz normal

Yorum

En beğendiğim ve şiddetle herkese tavsiye ettiğim gitaristlerden birisidir Guthrie Govan. Türkiye'de nedense çok fazla bilinmiyor; ama yurtdışı forumlarda adına güzellemeler yazılmıştır

3 yaşından beri gitar çalar, kendisi 40lı yaşlarda olmasına rağmen şu ana kadar sadece 1 albümü vardır, ilginç... "Egzersiz sözünü hiç sevmiyorum ve yapmıyorum da. Onun yerine kafamın içinde oluşturduğum sesleri gitarla çalmaya çalışıyorum." şeklinde (bazı bölümler eksik olabilir ama genel itibariyle böyleydi açıklaması yanlış hatırlamıyorsam) bir düşünce ve çalışma şekli vardır. GG'ı diğer virtüözlerden ayıran en belirgin özelliği çok yönlülüğüdür ve tüm teknikleri en üst düzeyde uygulayabilmesidir denebilir. Çok yönlülük demişken YouTube'da bir çok jam'i vardır başka ünlü gitarislerin tarzında (Örn: Hendrix, Satriani, Jeff Beck, Larry Carlton, BB King, Albert King, Johnny Winter). İzleyin mutlaka ve eminim "Yok abi yalan doğaçlama olamaz bunlar... cık... olamaz ya şuna bak..." diyeceksiniz ve sadece teknik olarak da değil melodik olarak da Neyse çok konuştum izleyin görün
            Guthrie Govan playing to Jeff Beck style track | JTCGuitar.comDownload Link: https://JTCGuitar.com/store/jamtracks/custom-solo-jeff-beck-styleYou can buy a s...

Suhr gitarlara gelirsek kurucusu John Suhr, Fender'den ayrılmış ve Fender'de iken bile çok ünlü olan mükemmel bir lüthiyedir (söylenilenlere göre). Fender'den ayrılıp kendi markasını kurmuştur ve 1. sınıf gitar üretiminden taviz vermemektedir. Fiyatlar yurtdışında dahi pahalıdır. Hiç Suhr gitar çalmadım ama forumlarda parasını hakkettiği yazıyor, başka bir yorum görmedim

Bu arada Suhr Türkiye'ye geldi sonunda Hatta gelirken Guthrie Govan'ı da getirdi ama gidemedim İstanbul'da olmadığım için!.. Yakında az da olsa görmeye başlarız sanıyorum dükkanlarda gitarları.

not: Guthrie Govan'ın signature gitarı (set-neck olan) Türkiye'de bir internet sitesinde 4999$ a satılıyor. Daha pahalı olacağını dülündüğüm diğer gitarının fiyatını varın siz düşünün artık

Yorum

Eh, yeniden geliyor İstanbul'a. Nisan'daydı sanırım, Nisan'ın başında. Harikalar yaratan bir gitarist. Parmakları da upuzundur. Ayrıca çok sıcakkanlı birisi.

Suhr gitarlar harika gerçekten. Benim hocamda müthiş bir tanesi var, gerçekten kalite baktığınızda bile anlaşılıyor. Bir ESP'ye tercih ederim mesela hemencecik, zira iki marka da aynı civar paraya satıyor çoğu gitarını.

Yorum

tabiri yerindeyse çok fazla " underrated " olan virtüöz. hele o waves' in melodisi nasıl bir teknikten nasıl bir ruh halinden çıktı hala anlamıyorum.

Yorum

Guthrie Govan İstanbul Konseri

Guthrie'yi 7 nisan 2011 de İstanbul'da izleyeceğiz! Romeo ve Juliet Performance Hall da

Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.

Yorum

Strangers isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    Eh, yeniden geliyor İstanbul'a. Nisan'daydı sanırım, Nisan'ın başında.
                    Nerde!? Ne zaman!? Nasıl!?

Yorum

7 nisanda romeo&juliet'te biletim hazır gününü bekliyorum

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                      Initializing Tabs & loading Content...
                      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...