Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nevermore

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Nevermore

Yeni yeni dinlemeye başladığımm ve daha önce neden dinlemediğim için üzüldüğüm bi grup... progressive yapıyorlar ama artık profgresssive dinlemekten sıkılmaya başlamış biri olarak bana yeni birşeyler sundular özellikle işlediği temalar hoşuma gitti..

Riverdragon ve Matricide adlı parçalarını dinleyin derim ve 2005 tarihli yeni albümlerini bulabilirsiniz sanırım...

daha fazla bilgisi olan varsa yazsın buraya da öğrenelim

nevermore hastasıyım ya..bayılırım..dead heart in a dead world albümü favorimdir gitarın tonu inannılmazzz....!!

Yorum

Direk progressive değil be Thranduil... Daha çok Thrash ama Progressive'den etkilenmiş bir grup olarak adlandırılıyorlar ama tabi tür tartışması kadar gereksiz bir şey yok

Gitaristleri Jeff Loomis müthiş bir adam. Zamanında 16 yaşında Wisconsin Gitar Yarışması'nı kazanmış. Şu an bence (ve daha bir çoklarına göre) dünyanın en iyi metal gitaristi. Duygu, virtüözlük ve sertliği çok iyi karıştırıyor. http://www.jeffloomis.com/index2.htm

Vokalist Warrel Dane'de ayrı bir manyak, sesini harika kullanıyor, yeri geldiğinde çok ince, yeri geldiğinde çok kalın söyleyebiliyor, bazen "kesin birden fazla vokalistleri var bunların" diyorsunuz.

Diğer elemanlar da figüran gibi gözükse de dikkatli dinleyince hepsinin ayrı bir psikopat olduğu anlaşılıyor.

Benim favori albümüm Dead Heart In A Dead World'dü... This Godless Endeavor çıkıncaya kadar. Her ne kadar Warrel'ın sesi bazı yerlerde kulak tırmalasa da mükemmel bir albüm olmuş ve bir çok dergi ve kişi için yılın en iyi albümü olmuş durumda.

Aklıma yazacak başka bir şey gelmiyor, çünkü kimseye faydası olmaz yazmanın, okumayı bırakıp bir an önce edinin albümlerini .

Yorum

Jeff Loomis dünya üzerindeki en hayvani gitaristlerden...Solo albümü olan Zero Order Phase inanılmaz bir virtüöz albümü hepinize tavsiye ederim...Sert,duygusal ama teknik tek kelimeyle inanılmaz...

Yorum

Son derece sağlam bi gruptur gece gündüz dinlerim.Jeff Loomis'de ellerinden öpülesi gitaristir, ailecek hastasıyız kendisinin

Yorum

Jeff Loomis'in ve Van Williams'ın ayrılıp kolunu bacağını eksik bıraktığı grup oldu artık.Benim için dünyanın en iyi grubuydu.Kuşkusuz Jeff'in gidişiyle o eski progressive soundlarından birşeyler kaybedecekler gibi geliyor bana.Ama yine yeni albümlerini takip etmeyi sürdüreceğim.Warrel Dane'in sesini duymak için.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
            Initializing Tabs & loading Content...
            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
            X