Duyuru

Collapse
No announcement yet.

In Flames

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

In Flames

in flames konseri iptal olmuştu savaş nedeniyle. daha sonradan takip edemedim. ne oldu gelmiceklermi şimdi bilen varmı acep?
    ayriyeten grubu seven arkadaşlarlada yazışmak isterim. ne düşünüyosunuz? dinlemeyen arkadaşlarada şiddetle tavsiye edrim saygılar

Dinlemeyen arkadaşlara hangi şarkılarını tavsiye edersin

Yorum

in flames in tur günlüğünde Türkiye yi bulamadım büyük ihtimal iptal edilmiş
      bu arada Clayman ve Colony albümlerini tavsiye edebilirim...

Yorum

Albüm olarak bende aynen home_in_despair' in de söylediği gibi Clayman ve Colny yi tavsiye ederim. şarkı olarak benim çok fazla sevdiğim var ama özellikle dialogue with the stars'ı ve Square Nothing'i öneririm.
        Ayriyeten bana Inflames gibi melodic metal yapan gruplar önerirseniz sevinirim.

Yorum

İnflames'in türünü tam bilmiyorum ama melodik metal dedinmiydi "Stratovarius", "Blind Guardian", "Rhapsody" şu an aklıma gelenler.Stratovarius'un "Visions" albümünü, Rhapsody'nin "Symphony of enchanded lands" albümünü tavsiye ederim.

Yorum

böyle gruplardan hoşlanıyorsan At the gates , Dark tranquillity i tavsiye ederim ...

Yorum

In Flames, Darkane, Soilwork ,Dark tranquillity..aynı tarz gruplar
              Dinlemeniz tavsiye olunur.

Yorum

In Flames The Jester Race albumunun tamamını tavsiye ederim tarz olarak kendileri isveç kökenli extreme death metal diyorlar ayrıca kendileri de böyle bir tarzın yaratıcızı konumundalar. Burada teker teker sayamıyacağım fakat bütün albumlerini dinledim hepsinin kendine has güzel yanları var.

Yorum

adamlar gerçekten süper müzik yapıyorlar only for the weak,clayman gibi şarkıların yanında insanı neredeyse sadece ritmle ağlatacak whoracle şarkısını yapmışlar.süper

Yorum

Fazla sert ama aynı zamanda yaptıkla müziğin hakkını veriyorlar.Aralarda Akustik ve sade parçaları mevcut.C.l.o.n.y albümlerini tek geçerim.

Yorum

in fLames^i bnde chok sevrk dinliyorum ve dinlicem ama ''come clarity'' albmLErinide bn teqh qecerim

Yorum

Gercekten death metal camiasi için kült isimlerden biri.Özellikle lecches şarkısı çok güzel

Yorum

my sweet shadow
                          the quiet place
                          take this life
                          discover me like emptiness
                          cloud connected........... hepsi diyeyim geçsn en iyisi adamlar çok iyi beni damardan etkiliyorlar yaşam tarzım

Yorum

scream şarkısını herkese öneririm...

Yorum

Dinlenilmeyecek şarkısı yok tabi bu benim düşüncem jester's dance la whoracle beni derinden yaralamıştır.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X