Duyuru

Collapse
No announcement yet.

A Perfect Circle

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

A Perfect Circle

Tool un vokalisti Maynard James Keenan'ın yine Tool'un gitar teknisyeni Billy Howerdell le birlikte kurduğu perfect grup. Tool a göre daha melodik, farklı bir konsept. Ama vokal, sözler, müzik a kalite.
    Üç albümleri var. Mer de Noms, Thirtheen Step ve Emotive.
    Tekrarlıyorum Maynard vokalde ciddi hırpalıyor.
    Farkında olmadan bağımlı hale geliyor insan.

the noose gibi bir şarkı yapmışlar, helal olsun. nette arama yaparsanız the noose'un ne kadar bağımlılık yapan hastalık bir şarkı olduğunu görürsünüz

Yorum

son albümleri emotive i çok başarılı buldum. özellikle fiddle and drum şarkısını. tam bir vokal şaheseri.

Yorum

passive'i unutmuşsunuz ***dediğiniz gibi bağımlılık yapabilecek bir grup...bence çok da iyiler...yani bağımlılık yaparsalar, hakkını vererek yaparlar bu işi..

Yorum

passive unutulmaz elbette ama boş yok ki zaten adamlarda. hangi birini söylesek? orestes mi, judith mi, weak and powerless mi, pet mi, hollow mu, rose mu, hangisi?

bu arada bulursanız, ki bulursunuz, maynard'ın deftones la kaydettiği passenger ı ve puscifer le yaptığı Rev.22:20 i dinleyin. şahsen ben kalakaldım.

Yorum

bence cok basarili bir grup.son donemin en iyi art-rock/progressive grıplarndan...
            a perfect circle'da maynardın yaptıgı vokalleri tool'a gore daha cok seviyorum.2 albumunude ezbere bilirim.

Yorum

tool da güzledi bnce schism falan güseldi ama a perfect circle da güzel ne diim

Yorum

http://rapidshare.de/files/16086238/...noose.mp3.html gecen yıl ksdav ve soundcheck te caldığımız noose un cover kaydı vkller maynard a bnzio bi bakın istersenis. benim çok hosuma gdio byn vkl fln da vr hrnyse bi bakın krrı siz vrn istrsns.

Yorum

hehe grubunuzun adında taksimde cok populer bir rock bar var. :P

vokalde asiri reverb resmen rahatsiz etti,vokalin tonu anlasilmiyor :P
                  guzel mi degil mi tam kestiremedim,cunku bircok riff kırpılmıs,kopruleri yok,sarki cok kuru kalmis,klavye eklenmis,arkada durmadan ambient ogeler rahatsız etti,bunlar ustune orjinalindeki gibi gitarlar ve davullar olsa super olurdu...vokal melodilerinde de farkilik var ****...
                  2 gitarla calinabilecek super harmonilere sahip,ilginc ritimli,kopruleri ilginc, guzel bir sarkıyken,durmadan aynı ambient ogenin aktıgı bir sarkıya donmus.vokal duzenlemeleri guzel gibi ama enstruman kullanımını kesinlikle begenmedim.

Yorum

baba ne yazmşşsn be hç ksntsz valla helal ya zaten begenip begenmemek önemli değil yani ama sonuçta aynı şarkıyı çalmak cover olmaz dı yani millet gibi cover diip guitar pro dan indirip çalmıoruz da nese yorumların için saol. bir de aklıma gelmişken aslında bir grup değiliz sadece yarışma için toplanmıştık o adıda ben öyle salladım yani.

Düzenleyen - tr_nirvana on 24/03/2006 18:17:10

Yorum

ya ben sizin grup oldugunu bile bilmiyordum....
                      bir grup niyetine dinledim,o yuzden fazla acık yazdım...

ben de aynisini calmayi savunmuyorum tabiki ama sarkı cok durgun,atraksiyonsuz...yani boyle olacagına orjinalini calmayı denemeniz daha iyi olurdu...
                      cover farklı olacaksa orjinalinden daha iyi duzenlenmeli,fark yaratmalii...

Yorum

dur video yu da upload ettim yarismadaki videomuz: http://rapidshare.de/files/16849257/...hpal_.mpg.html

Yorum

uykum geliyo yav dinlerken

Yorum

3 libras ve orestes de baımlılık yapan parçalardandır ki arkadaşlar sizede noose ve passive konusunda katılıorum...bu 4 şarkı bence özellikle kafan bozuksa ve çok sert de dinlemek istemiosan süper *****...

Yorum

Imagine coverını dinledim az önce.Bu nasıl bir yorumdur insanı hayretlere düşüren, dumur eden...(ilk defa dinliyorum).Haziran playlistime ekleyeceğim.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X