Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Malmsteen

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Malmsteen

malmsteen dinleyen warmı yaaa adam harikaa adm suana kadar gorgum en iyisi diyebilirm sizce?

gitar düşmanı

Yorum

Deli.

Yorum

hasta ruhlu, terminatör

Yorum

km gitar dusmani???

Yorum

ben dinliorum warmı hemde ölümüne.......ışık hızı sweep çakar yannış olmasın çalışına gelince kendi teknigi=)

Yorum

abi adam cılgın hyatmda gorduum en iii gitarist

Yorum

malmsteen küçükken müziğe oldukça ilgisiz biriymiş.sonra jimi henrix in anısına hazırlanmış bi programda gördüğü akustik gitara heves yapmış.
                beni piskopata bağlayan virtüözlerden biridir

Yorum

ben ozllikle konserinde gitarı akrkasına atıp onune gecirmesi ya manyak bi hareket ***

Yorum

ben sıkılıorum onu dinlerken..bütün mp3 leri var bende bi sürüde videosu var açmışlığım yok..

Yorum

Besteleri ve hızıyla insanı gitar çalmaktan vazgeçirecek bir şahsiyet... Yeni başlayanlar için çok zararlıdır... Dag tepe şeklindeki tabları ilk bakıldığında insanda ufak çaplı bir şok etkisi yaratabilir...
                      Gitar konusunda son nokta diyebilirim...(bu arada karısının türk olması çok eterasan

Yorum

gereğinden fazla abartılan, bence pek de bi numarası olmayan, sadece ilk albümüne saygı duyduğum adam. malmsteen'i cebinden 10 defa çıkaracak adamlar var dünyada.

Yorum

başlarda çok iyi olan, sonraları ise yeni şarkı diye eski licklerini başka şarkılardan kırpıp kırpıp birleştiren, pek de orjinalliği olmayan, bach, beethoven paganinni'den falan lick çalan bi adam.
                          bi de o eskiden inceydi sağlamdı bayaa, şimdi bakıoz; adamın parmaklar şişmiş, bira göbeği var...ama tonunu çok seviyorum.

Yorum

başlarda beni çok etkilemişti. klasik müzik den parçalar alarak öyle şarkılar yapması çok hoşuma gitmişti. ama daha sonra yeni şeyler dinledikçe bi enteresanlığı kalmadı. malmsteen iyidir ona laf yok adam kompozitör nede olsa adam parmaklarını seyrettiyor insana okadar hızlı nasıl çalışabilir "onu nasıl yaptı ya?" dedirtiyo her izleyişimde ama yaratıcı değil. çok kötü oldu son zamanlarda. bitti bence.

Yorum

Besteleri ve hızıyla insanı gitar çalmaktan vazgeçirecek bir şahsiyet... Yeni başlayanlar için çok zararlıdır... Dag tepe şeklindeki tabları ilk bakıldığında insanda ufak çaplı bir şok etkisi yaratabilir...
                              Gitar konusunda son nokta diyebilirim...(bu arada karısının türk olması çok eterasan
                              son nokta olabileceğini sanmıyorum açıkçası. evet karısı türk yanılmıyosam adı da yasemin bizim arkadaşın eniştesi oluyor adam (valla geyik diil her görüşümüzde enişte nabıyo diyoruz)

Düzenleyen - ThranduiL on 28/06/2006 21:13:09

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X