Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Pantera

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

olağan üstü rifler nedir o aksak ritimler , kesinlikle arşivlik albümleri var , yanlış duymadıysam davuldaki aksak ritimi gitara uyarlamış , bilmiyorum nekadar doğru oma ihtimalde i yüksek olasalık , abisi batersitiydi gurubun beraber yapmış olabilir ,ancak değinmeden geçemicem düşünüyorumda bazen iyiler erken ölüyor yakınları çok iyi insandı hatda biyerde okumuşdum metallicanın bateristi lars bazen teksas a gidip kafa dağıtırmış , çok eğenceli insanmış , ne diyelim usataya saygı bende bunun üstüne bi Goddamn Electric patlatıyım hobaaaaa (**** Dream Theater meşur marşı Cemetery Gates yorumlamış hattda bazı sanatçılarda çıkıp bişiler yapmaya çalışıyolar ama kesinlikle pantera tadı vermiyo finaldaki solo Dave Mustaine ait ,ait diom hiç bağlantı kuramadım

Yorum

Aklıma Pantera gelince Dimebag gelir,Dimebag gelincede duygusallaşırım.En sevdiğim gitaristlerden biriydi.Çocukluk kahramanlarımdandı.Ruhu şad olsun..

Yorum

bende çok severim panterayı hele cowboys from hell süper bir şarkıdır

Yorum

Alın bu da Dimebag Darrell'ın ölümü pek birşey belli olmasa da o an insanın gözüne geliyor..

Düzenleyen - mick thomson on 03/09/2008 01:19:07

Yorum

dimebag e tapıyorum(mekanı cennet olsun) ama solistlerini hiç sevemedim

Yorum

Revolution is my name derim

Yorum

Harika bir grup(tu) vakti zamanında, karışık sololarıyla falan, helede Phil'in eşsiz sesiyle güzel şekler ortaya çıkıyordu. Belki bilmeyeniniz vardır: Phil'in yeni grubu "Down"dır. Ülkemizde de Metallica konseriyle sağolsunlar geldiler bizi gerçekten müzikle beslediler.

Gerçi konser anında bu grup kim diye soran, gruba mırın kırın eden bir sürü adam vardı ama ne yazıkki solistlerini tanımıyorlardı. Pantera'nın solisti olduğunu bilselerdi eminim konseri en önden seyrederlerdi

Dinlemediyseniz Down'ı da tavsiye ederim

Yorum

sauron isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                  forumda ara seçeneğinde pantera' ya karşılık sonuç bulamamış olmam beni çok şaşırttı. müzik tarzı melodik olmaktan çok uzak ama çok salaş ve çekici bir havası var. cowboys from hell albümüyle çok iyi bir çıkış yakalamışlar 91 de. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, bence gayet iyiler]
                  ben çok severim panterayı hatta en sevdiğim gruptur. 90 lı yıllarda kanımca en iyi müziği yapan gruptular ve bu başarıları rebel meets rebel ve damageplan da devam etti 1987 [ Power Metal ] - 2004 [ New Found Power ] arası bütün yan projeler falan dahil şarkıları var bende ve her biri çok iyidir

Yorum

ne kadar yarıcı,yıkıcı,vurucu,yakıcı riff-ritim-solo varsa çoğu bu grupta var.dinlerken ayaklarımı double kick lemerden alıkoyamıyorum.sağ elim devamlı palm mute da ritim tutuyor.nasıl bir ateş nasıl bir beste yeteneği...bu adamlar dinlenirse yüzde 80,canlı izlenirse yüzde yüz bedeninizi ve ruhuzu etki altına alır ve bambaşka bir dünyaya transfer olursunuz.kesinlikle metallica nın yanına koyabileceğim nadir gruplarımdan biridir.playlistim in en kral mekanlarına sahip ender gruplardandır.

metal severlere cowboys from hell albümünü dinlemelerini tavsiye ediyorum.şu an ben bu albüme sarmış bulunuyorum ve sololar ve ritimler aman aman....nasıl bir distortion ve nasıl bir ritimdir....beynine kazınıyor insanın...ben zaten devamlı beyninin içinde parça çalan bir elemanım devamlı dime nin yıkıcı ritimleri-riffleri ağzımda dönüyor duruyor.

ritim gitaristin olabileceği en iyi örneklerinden biridir dimebag darrel.kaybetmemiz ciddi bir üzüntü sebebi ve müzik adına çok çok dehşet-sanatsal bestelerden mahrum kalmak demek ama yaptığı her şarkıda onu hatırlamamız ve değerini anlayıp onu ölümsüz yapmamız da onun ne kadar büyük bir sanatçı olduğunu gösterir.keşke onun o lanet olasıca katili polis tarafından vurulmasaymış...ben çok daha vahşice şeyler düşünüyorum açıkcası ama işte dimebag e olan sevgim katile olan nefretimle aynı boyutta olduğu için bu ölüm konusunda bir anda psikopat bir şeytana dönüşebilirim....dimebag darrel için nasıl ki denilecek söz yoksa o nı nı nıınnıınn katilinin de maruz kalamayacağı olası psikopatça eylemlerin sınırı yok...yine tepem atıyor o yüzden ben kısa keseyim....

nitekim ben elektro gitar çalıyorum metal takılıyorum canavar gibi metal çalıyorum diyen her elemanın bu grubu dinlemesi farzdır.ha ben dinlemem sevmem istemem sana ne kardeşim diyen varsa tabiki dinlemesin ama mahrum kaldığı şeyler için ilerde pişmanlık çekmesin.çünkü yaş ilerledikçe dime nin sololarının yakıcılığını hissetmek aynı hissi vererek çalmak zorlaşır....

mekanı eminim ki cennettir sevgili dimebag imin ama allah sevenlerine sabır versin onun gibilere ömür versin...onun lanet katiline de artık ne verirse versin....olmaz olasıcalar zaten etrafta kol gezdirir böyle melek gibi insanlar göç edip giderler arkalarında dolu dolu olan binlerce göz bırakırlar ve sevgi tohumu ektikleri heryerde en az sevgi tohumları kadar onların ölüm sebeplerine duyulan nefreti,kini,öfkeyi de bırakırlar ve asi metal severler her daim duygusallaştı anda bu pisliklere duydukları öfkeyle bir anda kendilerini yerler...valla ben kendimi yiyorum hatta katil karşımda olsa aman aman off offf diyorum ama işte...zaten bulmuş cezasını...cehenneme o eleman için bir uğruyacağım onu görmeden cennete gidersem gözlerim açık gider...razorback gitarların sivri kısımlarıyla ben yapcağımı biliyorum ona

Yorum

sauron isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      forumda ara seçeneğinde pantera' ya karşılık sonuç bulamamış olmam beni çok şaşırttı. müzik tarzı melodik olmaktan çok uzak ama çok salaş ve çekici bir havası var. cowboys from hell albümüyle çok iyi bir çıkış yakalamışlar 91 de. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, bence gayet iyiler
                      iyi gruptur ya cfh den sonra gereksiz sert müzik yapmaya başlamış olsalarda iyi parçaları vardır
                      Son güncelleyen T h e _ 3; 20-04-2009, 22:15.

Yorum

bana metali sevdiren dinlediğim ilk gruptur,çok severim kendilerini,bu grup hakkındaki tek pişmanlığım dime öldükten sonra dinleme fırsatını bulduğum,

Yorum

Yazılmış en iyi 5 metal solo arasına rahatlıkla floodsu koyabiliyorum belkide 1. sıraya gene dinledim dayanamadım şuraya ekliyim dedim

Yorum

Sevgilimden ayrılsam bu kadar ağlamazdım. Dayanabilecek olan izlesin. Çat pat ingilizceniz varsa çoğunu anlarsınız konuşulanların. Zaten gerek de yok izleyin anlarsınız. Basist Rex'in tepkisini, 0:12 inci saniyede Dİme'Nin sırtını dönüp sahneye doğru yürüdüğü son görüntüyü gördüğünüzde ve ardından hayvan gibi gitar tonu çalmaya devam ederken 0:22. saniyede sahneye atlayan o şerefsizi ve silahtan çıkan patlamaları, kurşun seslerini duyunca artık sonsuza kadar susacak olacak Dimebag'in gitarının sessizliğe bürünmesiyle 10 yılınız gidiyor sanki iiçinizden. Abim olarak gördüğüm için o sahneleri ilk defa izledim ve yıkıldım bittim... KOlay kolay gözleri dolmayan ben ağlama komasına girdim. Buyrun dostlar...

The video shot from on the side of the stage,...R.I.P.

Yorum

Bunların Fucking Hostile isimli şarkısını dinlerken içinizden önünüze gelene kafa göz dalmak gelir....

Yorum

Yerli şubesi Black Tooth mu

Southern yaparak sadece southern tarzında bir grup olunur, Pantera'nın ne ruhu ne birşeyi var onlarda. Akmayan riffler, yıkmayan davullar. Anlamak için zorlanmadığın davul kompozisyonları, o riff nerden çıktı diyemediğin ritim gitarlar...

Kutlanır ne kutlanır southern adına bu topraklarda güzel işler yapmaları kutlanır. Çünkü metronomu tutturup çalmak bile herkesin harcı değilken adam Türkiye gibi bir ülkede besteler, sahneler, konserler yapıyorlar.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X