Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bandidas - Kayıtlarım

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Bandidas - Kayıtlarım

Ekipman:
    Cort Z42
    Uyduruk bi' klasik gitar
    Ibanez TBX30
    En ucuzundan pc mikrofonu

Kayıtları mikrofon aracılığı ile yapıyorum. Back coverları şarkı ile beraber çalıp kaydediyorum. Coverları, gitar bölümlerini ayrı ayrı birleştirip kaydediyorum. Neyse uzatmaya gerek yok, umarım keyfili birkaç dakika yaşarsınız dinlerken

Creeping Death'i bir türlü oturtamamışsın...Ve ritminin Si ve Do olan bölümünü yanlış çalmışsın.Ama başarılı olmuş ellerine sağlık.

Yorum

Creep zaten şarkılar arasında hiç içime sinmeyeni, fazla uğraşmıyorum zaten back coverlarda, 2-3 kayıt yapıp aralarında en iyisi hangisiyse onu koyuyorum. Baş kısmı ve bazı kısımları dediğin gibi bayağı bi dengesiz oldu

Teşekkürler yorumun için

Yorum

Bazı şarkılarda tempo hatası farkettim ama genel olarak güzel, beğendim. Tebrikler.

Yorum

Teşekkürler ama hangi parçalarda tempo hatası farkettiğini yazarsan sevinirim, hatalarımı görmek amaçlı

Yorum

Tam olarak aklımda değildiler tekrar bakmak için kayıtlarının bulunduğu siteye girmeye çalıştım fakat bağlanamadım.

Yorum

Bende giremedim siteye bekledim 10 dakika ama açılmadı

Yorum

Sorun var sanırım sitede, kısmet

Yorum

Bende bekliyorum,bağlanmıyor..Myspace açmayı deneyebilirsin daha rahat olur..

Yorum

Şimdi denedim girdi siteye dinliyorum
                    Deneyebilirsiniz.

Yorum

arkadaşım solo tekniklerine çalışman lazım bend lerin kötü unforgiven solosunu dinledim gerçekten kötü. Bunu üzül diye söylemiyorum. Solo çalışırken parça parça bak belli en ufak 2 3 notada vermen gereken hisler olur onları yakala solo atarken üstüne düşmessen böyle hissiz bir şey çıkar ortaya

bu arada ne zamandır çaldığını bilmiyorum direk yorum yaptım ama.
                      Son güncelleyen mygitar; 19-04-2009, 17:17.

Yorum

Yorum için sağ ol.

Unforgiven'ı çalarken 1 senedir fln çalıyordum. Ve soloya pek önem vermedim bu dönem içinde. Şarkının solosunuda 1 gün çalışıp öyle çaldım. Dediğinde haklısın, bazen bir eksik nota bile hissi götürür şarkıdan

Yorum

Genel olarak güzel.Emeğine sağlık.

Yorum

Bencede genel olarak güzel. Ufak tefek hatalar var tabii mesela arkadaşında dediği gibi unforgiven solosunda bendler kötü olmuş ama yinede fena diyil .. Tebrikler..

Yorum

Bende giremedim ..

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X