Duyuru

Collapse
No announcement yet.

[ynx] - Zevkine clean

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

[ynx] - Zevkine clean

Selamlar,

Zevkine yaptığım bir kayıttır. Dinleyin şenlenin

Gayet güzel hocam... Eğlenceli bir kayıt yapmışsın... Bin zevkli klinde çocuklar gibi şenlendim Yüreğine sağlık...
    Son güncelleyen Dönence_; 09-05-2010, 17:03.

Yorum

Çok güzel Yunus. Ama haksızlık bu. Ağzımız sulanıyor tonunu duyunca

Yorum

Ya ben tonu beğenemedim ya.. Keşke azıcık uğraşsaydım gibime geliyor. Cubase'de ne yaptıysam o yoğunluğu veremedim. Sanırım mikrofonu azıcık yaklaştırıp baslarımı açsaydım fena olmazmış. Yapacak birşey yok

Bildiğin cansız bir kayıt olmuş

Yorum

Çok şeker olmuş yeneiks,ama bir sorum var kayıtlarını flash olarak buraya nasıl koyuyorsun?Zshare'e yükledim 1 kaydımı çok yavaş olduğu için soğudum bir daha uğraşmak istemedim,ama bu şekilde nasıl koyabileceğimizi anlatırsan ben ve birçok kişi faydalanmış olur.Teşekkürler tebrikler

Yorum

Tabiki öncelikle websayfama upload ediyorum. Ondan sonra linkin yanına köşeli parantezler içinde mp3 link /mp3 atıyorum.

Yani

(mp3)http://www.yunuserkaya.com/ynx/zevkine.mp3(/mp3) ---> parantezler köşeli.

Yorum

ynx isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              Ya ben tonu beğenemedim ya.. Keşke azıcık uğraşsaydım gibime geliyor. Cubase'de ne yaptıysam o yoğunluğu veremedim. Sanırım mikrofonu azıcık yaklaştırıp baslarımı açsaydım fena olmazmış. Yapacak birşey yok

Bildiğin cansız bir kayıt olmuş
              Yunus, dediğin gibi azıcık uğraşsaymışsın ve biraz da bas açsaymışsın daha iyi olurmuş... Ancak kendi probleminin farkında olma ve kendini eleştirme erdemine sahipsin bu erdemi koruduğun müddetçe, her adımda mükemmele daha çok yaklaşacağına eminim...

Yorum

Dönence_ isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                Yunus, dediğin gibi azıcık uğraşsaymışsın ve biraz da bas açsaymışsın daha iyi olurmuş... Ancak kendi probleminin farkında olma ve kendini eleştirme erdemine sahipsin bu erdemi koruduğun müddetçe, her adımda mükemmele daha çok yaklaşacağına eminim...
                Teşekkür ederim Barış (Manço) Abi!

Yorum

Metallica'nın bir şarkısı vardı (adını hatırlayamadım) ona benzettim başını ama bütün itibariyle güzel olmuş doğaçlama olduğunu göz önünde bulundurursak mükemmel ve ynx zaten başka ne diyebilirim ki? ynx beni Boston'a götürrrr!

Yorum

ynx isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    Teşekkür ederim Barış (Manço) Abi!
                    Barış Abi karakterim olamasa da idolümdür... Teşekkür ederim...
                    Bu arada beni bilmeyen arkadaşlar yanlış anlamasın ismim Murat Can

Yorum

çok güzel olmuş ellerine sağlık yunus abi

bir de bunları indirmek istiyorum ben ya hep diyorlar ya sanatçıları dinleyin yararlıdır diye ben de ara sıra açıp dinlemek istiyorum bunu yapabilir miyim nasıl olacak o iş ?
                      Son güncelleyen hkcmd1996; 17-05-2010, 22:17.

Yorum

http://www.yunuserkaya.com/ynx/zevkine.mp3

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                        Initializing Tabs & loading Content...
                        Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                        X