Çok şeker olmuş yeneiks,ama bir sorum var kayıtlarını flash olarak buraya nasıl koyuyorsun?Zshare'e yükledim 1 kaydımı çok yavaş olduğu için soğudum bir daha uğraşmak istemedim,ama bu şekilde nasıl koyabileceğimizi anlatırsan ben ve birçok kişi faydalanmış olur.Teşekkürler tebrikler
Ya ben tonu beğenemedim ya.. Keşke azıcık uğraşsaydım gibime geliyor. Cubase'de ne yaptıysam o yoğunluğu veremedim. Sanırım mikrofonu azıcık yaklaştırıp baslarımı açsaydım fena olmazmış. Yapacak birşey yok
Bildiğin cansız bir kayıt olmuş
Yunus, dediğin gibi azıcık uğraşsaymışsın ve biraz da bas açsaymışsın daha iyi olurmuş... Ancak kendi probleminin farkında olma ve kendini eleştirme erdemine sahipsin bu erdemi koruduğun müddetçe, her adımda mükemmele daha çok yaklaşacağına eminim...
Yunus, dediğin gibi azıcık uğraşsaymışsın ve biraz da bas açsaymışsın daha iyi olurmuş... Ancak kendi probleminin farkında olma ve kendini eleştirme erdemine sahipsin bu erdemi koruduğun müddetçe, her adımda mükemmele daha çok yaklaşacağına eminim...
Metallica'nın bir şarkısı vardı (adını hatırlayamadım) ona benzettim başını ama bütün itibariyle güzel olmuş doğaçlama olduğunu göz önünde bulundurursak mükemmel ve ynx zaten başka ne diyebilirim ki? ynx beni Boston'a götürrrr!
bir de bunları indirmek istiyorum ben ya hep diyorlar ya sanatçıları dinleyin yararlıdır diye ben de ara sıra açıp dinlemek istiyorum bunu yapabilir miyim nasıl olacak o iş ?
Yorum