Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fade To Black - Solo

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

• Fade To Black - Solo

Selamlar, Fade To Black'in solosu, kayıtta fazla kasmadım fakat 10 kez calsam 6sı bu ayarda olur. Ortalarda bir kısmın tabı ve 22'yi bendledikten sonraki yerlerin tablarını bilmiyorum doğaçlama oldu.

Ekipman;
    Ibanez Grg170dx
    Guitar Rig4

Explore the largest community of artists, bands, podcasters and creators of music & audio

kendimi geliştirmemi sağlayacak tüm eleştiriler için şimdiden teşekkürler

Eline saglik. Hele hele son bolumu dogaclama caldiysan gercekten eline saglik. Ben bastan sona begendim

Yorum

Çok beğendim gerçekten,eline sağlık. Özel mesaj attım yanıtlarsan sevinirim.

Yorum

Skatesaurus isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        Eline saglik. Hele hele son bolumu dogaclama caldiysan gercekten eline saglik. Ben bastan sona begendim
        Çok teşekkürler

SweetChilO'Mine isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        Çok beğendim gerçekten,eline sağlık. Özel mesaj attım yanıtlarsan sevinirim.
        Yanıtlandı, teşekkürler

Yorum

Tonu beğenmedim.

Yorum

akord'da sorun mu var?

Yorum

çalmada bir sorun yokta gitarda sorun var kardeşim akordu falan yokmu acaba tonunu bende beğenmedim.

Yorum

yok akortunu yapımstım kayıttan önce :S

Yorum

Akort'ta problem yok diyorsan, yanlış çalıyorsun bazı kısımlarda.

0:27, 0:44, 0:55, 1:00-1:10 arası, 1:30 civarları. Buralarda problem var gibi.

Bak şu herif bayağı derli toplu çalmış: http://soundcloud.com/Skatesaurus
                  Son güncelleyen Leader1; 11-03-2011, 20:51.

Yorum

Bendlerine biraz daha çalışmanı ve hızlı sololarda hızlanmak için ilk önce yavaş ve temiz çalmak lazım diyorum. Bazı yerlerde küçük hatalar yapmışsın bunları yavaştan çala çala temizlersen ve bendlerinde biraz daha dikkatli olursan olur bence

Yorum

Leader1 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      Akort'ta problem yok diyorsan, yanlış çalıyorsun bazı kısımlarda.

0:27, 0:44, 0:55, 1:00-1:10 arası, 1:30 civarları. Buralarda problem var gibi.
                      ipodnano isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      Ortalarda bir kısmın tabı ve 22'yi bendledikten sonraki yerlerin tablarını bilmiyorum doğaçlama oldu.
                      shusshe isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      Bendlerine biraz daha çalışmanı ve hızlı sololarda hızlanmak için ilk önce yavaş ve temiz çalmak lazım diyorum. Bazı yerlerde küçük hatalar yapmışsın bunları yavaştan çala çala temizlersen ve bendlerinde biraz daha dikkatli olursan olur bence
                      bend konusunda hemfikiriz Açıkcası solonun çok zor bir solo olduğunu düşünmüyorum, dediğim gibi fazla özen göstermedim,teşekkürler

Yorum

arkadaşım hangi programı kullandın,bateriyi falan kendin mi yazdın hazır mı buldum onu hangi programda çaldın

Yorum

Bence şarkı üstünde daha pratik yapman lazım vibrato hiç kullanmamışsın vibrato çalışmanı öneririm.

Yorum

Aynı şekilde tonda sorun var onun dışında beğendim başarılar

Yorum

shusshe isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                              Aynen katılıyorum. Bend çalışman, ve yavaştan hızlıysa gidersen daha kolay olur, yavaş kalmış orjinale göre

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X