Duyuru

Collapse
No announcement yet.

[ynx] - Videolar

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

[ynx] - Videolar

Merhaba arkadaşlar,

Eric Johnson'un Manhattan adlı şarkısını kaydettim. Altta kullandığım ekipman ve video linklerine ulaşabilirsiniz. Beğenmeniz dileğiyle

Pam -> Boss SD-1 -> CE-5 -> DD-3 -> Behringer AC108 Vintager

Amfiden -> Shure SM57 + MXL V88 + AV-Jefe 1001 mikrofonlar

mikrofonlar -> Focusrite Saffire Pro 40 Preamfi -> Cubase SX 3

Youtube:

Facebook:

Gentle Joanna

Arkadaşlar ELMAK laboratuvar raporu hazırladıktan sonra dün aklıma gelen iki akorun üzerine bugün melodinin gelmesi çok güzel birşeyler çıkarmama neden oldu. İleride şarkı olması dileğiyle

Joanna var sadece.

Youtube linki:
    Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

Facebook linki:

Ts-9 Ton Testi

Youtube linki:

Eric Johnson - Manhattan (Better better and much better!)

Youtube linki:
    Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

Jazz Improv:

Home Studio - The Clean Stuff:

Son güncelleyen ynx; 23-03-2010, 09:13.

Çok güzel olmuş. Tebrik ederim.

Yorum

Abi sen SD-1 ı ne zaman çaktın yeni fark ettim. Güzel olmuş ellerine sağlık. CS-3 ten kurtulmaya bak derim başka bir şey demem Tekrar ellerine sağlık

Yorum

Sonunda bitirmişin. Çok başarılı olmuş. 1-2 yer var ama kadı kızındada olur.

Yorum

Tek kelimeyle harika olmuş. Cleanleri çok güzel çalmışsın. Drive tonun da çok tatlı olmuş. SD-1'in tatlılığı olsa gerek

Bu arada kullandığın pena ne? Sonda fırlatıverdin bir anda

Ve tabi video tam bitiyor derken yine eline şeker verilmiş çocuk gibi sırıtman... Yorumsuz

Yorum

güzel iş çıkartmışsın.Hataya müsait bir parça.Setupla sürekli oynaman gerekiyor.Slide nerede onu da mı yere attın pean gibi

Yorum

Öncelikle hepinize yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim

Littledevil, cs-3 aslında belli ayarlarda kendini çok güzel gösteriyor, mesela alttaki linkte flying in a blue dream kaydımın başına bakabilirsin. Gayet hoş olmuş. Tonda da herhangi bir şekilde renklendirme yok Ama cleanda efekt ve kayıt arkaplanı dışında kullandığım bir pedal değil.

Zshare - Flying in a blue dream test, 3 mb:
              The Zshare file hosting providing website had been shut down many few years ago. The new zShare website is a news blog that publishes the latest trending news on the web. So what happened to the old Zshare? As the new owner of the domain zshare.net, I honestly don’t know. The domain had not been

Myris, kayıt esnasında çok streslendim (bir ilk ) kameranın pili bitecek başa dönmek zorunda kalacağım, hata yapacağım baştan çekmek zorunda kalacağım, slide düşecek, unutacağım, bir sürü istemediğin kadar dert yaptım. Belli oldu tabi. Ekipman da yeni, tam hakim değilim olaya ondan zor oluyor. Artık bir dahaki sefere daha iyi olur

RockWarrior, Sd-1 gerçekten çok tatlı bir pedal. Sesi zevkime göre biraz fazla kompresliyor; ama bazı şarkılarda gerekli birşey sustain adına Kullandığım pena Satriani'nin Heavy penası. Kardeşim yine suratıma odaklandı e mecbur sırıttık tabi

IbanezKemal, gitarımın modeli Ibanez Rg1570 Mirage Blue. Severim Pam'ı O ibanez değildir benim gözümde, Pam'dır

Sudden_deth, aynen dediğin gibi videonun 3:21. saniyesinde yere atıyorum. Tak diye bir ses çıkıyor, duyarsın

Yorum

biraz daha pratikle ve teorik bilgin ne derecede bilemiyorum ama arttırabilirsen bence önün açık ama muhtemelen 30 yaşlarda hobi.40 yılı yaşlarda çalmayı bırakırsın mualum ülkemizin koşulları ama ben dünya vatandaşıyım dersen ayrı. eric johnson gibi hem zevklerin zirvesini yaşamak hem de para kazanmak var bu işte.

son olarak birşey sorayım dersti sınavdı işti güçtü kızlar filan (:P) ne kadar zaman ayırabiliyorsun gitara günlük ort. bir rakam dersek?

Yorum

Sudden_deth ilgin için teşekkür ederim Öncelikle bu aralar fena yoğun olduğum için gönlümden geçtiği kadar zaman ayıramıyorum. Ondan dolayı berbat çalıyorum, bu da beni biraz isteksizleştiriyor çalarken. Toparlanmam lazım, ufak bir müzikal kriz ve isteksizliğindeyim. Bir tarafımda klavye, bir tarafımda klasik gitar, bir tarafıma elektro, bir tarafta notalarım, hangisini çalışacağıma şaşırmış durumdayım. Diğer taraftan kayıt işlerimle ilgilenirken gerçekten de derin bir kuyuya düşmüş gibi hissediyorum kendimi. Okul, malum üniversite 4. sınıf, lab dersleri çok fena zorluyor, yakın zamanda gerçekleşen anneannemin vefatı ve buna bağlı hem benim hem de annemin üzüntüsü beni biraz ruhsuzlaştırdı.

İdealde günde 2 saat gitar çalmayı çok severim. Bazen olur ya eline alırsın; ama istemezsin, tüm notalar işkence gibi gelir. O gün olduğu zaman bırakır başka gün elime gitarımı alırım. Kız konusunda bir tatil dönemindeyim (uzun süreli ilişkiden sonra hazin son) ondan o konuda sağda solda tavlamaya bile kasmadığım için herhangi bir zaman kaybı sözkonusu değil

Yorum

Yeniden güzel bir kayıt,mükemmel tatlı bir ton...Söyleyecek pek söz kalmıyor.Sadece birkaç yerde hata var gibi geldi o da olur yani.Kısaca mükemmel

Ayrıca o yatak her video da dağınık
                    Son güncelleyen longstring; 29-12-2009, 17:53.

Yorum

Güzel çalmışsın eline sağlık yunus, ton ayrı güzel

Yorum

tebrikler gerçekten başarılı tonda bi tatlı olmuş

Yorum

öncelikle başın sağolsun.Anneannemin vefaatı beni de etklemişti.Sonuçta anne tarafı biraz daha yakın oluyor tabiki ayıbı da bir o derece yakın acı veriyor...Bu da geçer inş.Ben de okuldan zaman ayıramıyorum ayrıca kız konusunda zaman kaybı olduğunda hem fikirim. "zamanı gelince bulurum. beni istemezse o kaybeder" felsefesine girmiş bulunmaktayım....

Yorum

Yunus başın sağolsun..

Sudden_deth isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                            .....ayrıca kız konusunda zaman kaybı olduğunda hem fikirim....
                            Arkadaşım herkeste aynı fikir de hem fikir olmaz ki Kimi seviyor bu kızlar anlamış değilim..

Yorum

Teşekkürler Popkorn ve sudden_deth.

Lütfen yerden yere vurun da düzeltelim, bir tanıdığım mesela çok duygusuz çalmışsın demiş. Ben de farkettiğim kadarıyla kayıttan önce amfimdeki bass ayarını kısmışım ton biraz cılız kalmış, tok olmamış. Lütfen; ama hadi

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X