Duyuru

Collapse
No announcement yet.

[ynx] - Videolar

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Çok güzel bir kayıt yapmışsın ynx ellerine sağlık, sonunda beklediğim kayıttı bu Bazı noktaları yazmak istiyorum..

Olm bas ayarını niye kıstın, zaten split coil kullanıyorsun bası keşke kısmasaydın

SD-1'in tone ayarları ile biraz daha oynayabilirsin ama çok değişmeyecektir. Ton güzel cidden.

Tizler biraz fazla geldi bu parça için kulağıma, split ile alakalı da olabilir V7'nin karakteristiğini bilmiyorum pek

Duygu muhabbetini zamanla oturtursun, o konuda acele etme, hem demişsin zaten müzikal krizdeyim diye. Tonuna biraz daha mid ve bas eklemeni önererekten bugünkü yerden yere vurma seansını bitiriyoum

Tekrar ellerine sağlık yunus

Yorum

PoPKoRN isimli üyeden alıntı Mesajı göster
      Yunus başın sağolsun..

Arkadaşım herkeste aynı fikir de hem fikir olmaz ki Kimi seviyor bu kızlar anlamış değilim..
      onlara değer vermeyenleri(boylece kovalanacak erkek potansiyeli oluşuyor)+ yakışıklı ve karizmatik olMAYAN erkekleri(steve vai yakışıklılığında olanlardan kızlar daha çok kaçıyor ör:Yunus) İşin şakası bir yana gerçekten artık kızlar aldatılmaktan/kaybetmekten korktuğundan mıdır nedir yakışıklı/karizmatik erkeklerden kaçıyorlar özellikle güzel olan kızlar son günlerde bu düşünceyi de temellendirecek çok şey gördüm.neyse konusu burası değil yazacak çok şey var ya...

Şimdi farkettim ses biraz tiz kalmış.Eq ayarları kafayı yedirtti herhalde.Bir de 2./3. kez çekilmiş videoyu koysan bence buradaki yorumlardaki eleştiriler de azalacak gibi.Biraz aceleye de geldi sanırım.pedal geçişlerinde filan, slide alırken notalar kaymış ama olacak o kadar.
      Son güncelleyen Sudden_deth; 16-12-2009, 21:02.

Yorum

yunus ellerine, beynine, kulağına sağlık. bu kadar zor bir eserin omurgası ancak bu kadar çıkarılır. ne omurgası resmen ete de bürünmüş sadece makyajı bi de top sakalı eksik kalmış (ha belki de göbek pam-uğu) sana tek kelimeyle "mükemmeldi" diyorum. seni izlerken bir anda aklıma peugeot 206'nın hindistanda geçen bir reklamı vardı o geldi. hani fil mil oturtup 206 yapıyordu elemanın teki. şimdi tüm yorumcu dostlarıma soruyorum, CNC üretim bandından çıkma, kalıp kaporta,stok şasi 206 ile, üzerine fil oturta oturta yapılan 206 fiyat bakımından bir olabilir mi? filli üretim 206 (yani yunus icrası manhattan) custom ötesi custom'dır. filli üretimde kaportada kırışıklıklar, fazla yahut az kaçmış ezilmeler var diye üzülmek çok yersiz,yapmayın aman diyim. yunus sana şu kadarını söyleyeyim, sayılı gitarist kalkışabilir bu eseri çalmaya o ekipmanla. Hani klavye kavrama hassasiyetini yakalarsa icracı, şarkı tekerleme gibi baldan tatlı ama wizard profil prestige bir neck ile, kollu döner koltukta (pedal erişim, gitar beden yakınlığı, koltuk ucuna güvercin gibi sünmek,beden dengesi falan tamamen facia ) bir de ton yakalamak adına tüm nefesini keserek manyetiklerin ancak bu kadar "muhteşem" çalınabilirdi bu eser.

Düşünün EJ Stratlarda neck profili 8-9. perdeye kadar (internetten okuma yaparsanız 12.perde diyor okumakla adam olunmaz :P) "V", ama resmen trapezoid kesim "V", \_/ şeklinde. 9 dan itibaren farkedilir bir "C", 12-13'ten itibaren hayatınızda elinize alacağınız en yayvan "D" şeklinde. bir de multi (tight) radius klavye ile. eminim yunus bazı pozisyonlarda (triplet mi diyim bıyıklı mı diyim, 3 vakte kadar) parmakları takip eden pozisyona toparlarken "kısmi felç" - "kol ve bilekte hareket impulslarına karşı direnç" hissi oluşmuştur. faili wizard neck ve büyük radiuslu prestige klavyedir. o gitarda çalmaya alışmış el küçük atlamalarla tel değiştirir, neredeyse basınç uygulamadan takip eden notalara erişim sağlar. tight radius klavyelerde eller biraz daha "kalk-in" tadında hareket eder. yunus tam jumbocu olmuş ellerin işleyişine bakılınca. yani cover'ın kıymeti daha da artıyor bu faktörleri görünce. çok uzattım yine ya. ton ayrıca övgüyü hakediyor, hatta itiraf edeyim kahkaha attım ilk overdrive geçişinde o derece yakaladı beni.

Yorum

Ufak tefek hataları saymazsak hiç fena değil birde şu tonun biraz cılız değilmi sanki...

Yorum

Dostlarım yorumlarınız için teşekkür ederim Asilberk halledeceğim bu dediklerini, harbiden aşırı hatalı oldu. Normalde bu hataları yapmazdım; ama işte

Özellikle luthierie yani yorumun tam cuk diye oturmuş

Özellikle 206 reklamını canlandırdığımda harbi ne kadar toy ve kalıba girmiş olsam bile çok kaba olduğumu anladım. Sağolasın

Döner koltukta sağ kol yaslama düzeneğini söktüm artık dediğin gibi güvercin gibi koltuğa sinmek yerine adam gibi oturabiliyorum. Tabi bunu çözmem tam 6 ayımı aldı Gitarı sürekli çarpıyordum derken elime alyanı alır almaz söküp depoya fırlattım keratayı

Gitarımla tek bir parça olmaya kasıyorum gerisi siz düşünün Ona artık tepeden değil de notaların arasındaki boşluklardan bakmam gerekiyor. Ayrıca zamanı yavaşlatıp çaldığım notalara göre bir iki nota önde hissetmem lazım

Yorum

Usta daha iyi kaytların var Kolay gelsin

Yorum

koltuk için bar tabure filan diyorlar onlara bakabilirsin 30-50 tl ye **** iyi tabureler var.Ben bir tane almayı düşnüyorum rahat oturmak gerçekten önemli

Yorum

700'den fazla tık var; ama sadece 200 kişi videoya göz atmış. Niye bu kadar cayıyorsunuz? Kota kaldırır merak etmeyin

Yorum

ynx isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    700'den fazla tık var; ama sadece 200 kişi videoya göz atmış. Niye bu kadar cayıyorsunuz? Kota kaldırır merak etmeyin
                    Bu güzelliği çekemedi millet

Yorum

Hehehe. Adminden de uyarı geldi gereksiz mesaj diye. Artık daha temkinliyim

Yorum

Evet arkadaşlar yeni bir kayıt ile karşınızdayım. Bu sefer klasik gitarımın tadına varacaksınız Beğenmeniz dileğiyle!

Gentle Joanna

Joanna ve ben.

Youtube linki:

Facebook linki:
                        Son güncelleyen ynx; 28-12-2009, 14:26.

Yorum

ynx isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                          Evet arkadaşlar yeni bir kayıt ile karşınızdayım. Bu sefer klasik gitarımın tadına varacaksınız Beğenmeniz dileğiyle!

Gentle Joanna

Joanna ve ben.

Youtube linki:

Facebook linki:
                          http://www.facebook.com/video/video....51090293&saved
                          Eline sağlık Yunus.Seni ilk kez Joanna ile görüyoruz

Ama mimiklerine mi gülsem, yoksa o güzelim ses için bile duvara vuran komşuna mı bilemedim

Yorum

Güzel olmuş gerçekten nasıl ilham geldiyse hoş tatlı bir melodi yakalamışsın.
                            Mimiklerin beni bitirdi ona birşey demiyorum o ağız hareketleri.
                            Komşunada selam yani şu ses için duvaramı vurulur.

Yorum

Komşun sanıyorum bu ne güzel bir müzik ama bunda perküsyon eksik demiştir
                              Manhattan'da çok hafif reverb olsa fena olmaz gibime geliyor...Bir de bass kısık geldi bana yanlış mıyım?

Yorum

Doğru. Baştan kaydedeceğim zaten. Herşey leş gibi olmuş. Affınıza sığınıyorum

Aynen dediğin gibi ne bas var ne birşey

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X