Duyuru

Collapse
No announcement yet.

"X" TL Bütçe İle, Hangi Akustik Gitarı Almalıyım?

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş "X" TL Bütçe İle, Hangi Akustik Gitarı Almalıyım?

Bütçeniz ile birlikte, almayı düşündüğünüz gitarları belirtip, bu başlık altında bilgi alışverişi yapalım arkadaşlar.

Bu başlığı daha öncede açmıştım ve epey bilgi vardı, ama silinmiş. O yüzden yeniden açıyorum.

elimdeki ekipmanları satınca 2000 tl olacak 2. el jem7v piyasada olursa alırım

Yorum

Yanlış anlamam sebebiyle yorumu sildim.Özür dilerim
      Son güncelleyen BerkaySirin; 10-10-2010, 22:52.

Yorum

Öncelikle merhabalar gerçi bu forumda yazılanların çoğunu okudum akustik gitarlar hakkında az çok bilgi edindim fakat yine de arasında kararsız kaldığım gitarlar var

Cort MR AS5 Naturel Elektro Akustik Gitar

Cort PW360M (Çantalı) Elektro Akustik Gitar

Takamine G Serisi Jumbo EG523SC Siyah Elektro Akustik Gitar

Bunların ağaç yapıları arasında farkların olması kararsız kaldığım şeylerden birisi bende deneyerek bakma şansım olmadığından bu gitarlar arasından hangisi seçmem daha doğru bir isabet olur. Terchim mr as5 ama gitar hakkında fazla bir şey bulamadım kullanan arkadaşlar ve bu işi bilen kişiler bizi aydınlatırlarsa sevinirim.

Yorum

Açıkçası uzun bir süredir aklımı kurcalıyor bu gitar konusu. İlk olarak electro gitarla bi başlama şansım oldu kendi çabalarımla bişiler yapmaya çalıştım birkaç basit şarkı çalabiliyodum ama hem birçok olumsuz nedenden hem de gitarın aşırı kötü olmasından 3 ay sonunda gitarı satıp bırakmıştım.. Ama tekrardan başlamayı düşünüyorum yine. En son olarak akustik bi gitar almakta karar kıldım. Yani az çok kulak aşinalığım var ses konusunda. Kursa da gidip eksik olduğum yönleri kapatarak tam anlamıyla öğrenmeyi düşünüyorum artık. 300-350tl civarı klavyesi rahat (önceki gitarım bu konuda felaketti) sesi çok fazla sinir bozmayacak bi gitar önerebilir misiniz? 2.el de olabilir. Kusura bakmayın konu açamıyorum o yüzden bi başlık içine yazdım bu yazıyı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Bir de yazılanlarla aklıma takılanları deneyerek almayı düşünüyorum ama gitmeden önce biraz bilgi almak istedim.
          Son güncelleyen forshine; 16-10-2010, 17:26.

Yorum

200 tl civarı bir bütçem var akustik gitar almak istiyorum. ne almalıyım

Yorum

750 lira bütcem var ..amfim yok evde 5+1 ses sistemim var cort x6 var 2010 kasa. sadece prosesör veya prosesör + amfi .. yorumlarınızı bekliyorum

Yorum

250 lira bütçeye uygun klasik veya akustik gitar tavsiye edermisiniz ?

Yorum

aciil..

arkadaşlar acil önerilerinize ihtiyacım war..
                  öncelikle bütcemden bahsedeyim 1000 lira civarı bütcem var ama güzel içime sinen bi gitar bulunca 1200 1300 zorlayabilirim...pazartesiye kadar sürem var yurt dısına gideceğim...
                  elektro akustik gitar almak istiorm yarı pro. bi gurupla bazen çalıyoruz sahne perf. daha önemli diebilirim ama canlı sesi cok cılız bi gitarda almak istemiorm devamlı anfide calmıorm...kendimi gelistirebilecegim ve ilerde pisman olmayacagım bi gitar almak istiorm...cünkü hic *** kaliteli gitarlar calmadım kaliteli gitar nasıl olur cok fikrim de yok ama elime aldıgım zaman tınısından bisiler cıkarabilirm tahmin etceginiz gibi...
                  bn buldugum begendiğim gitarları göstereyim siz aralarından tavsiyede bulunun **** varsa baska tavsiyeleriniz yardımcı olun lütfen...
                  Ibanez Montage Serisi MSC650 VV - Vintage Violin Elektro Akustik Gitar
                  ilk düsüncem bu gitar...ama canlı sesi konusunda süphelerim var...ortasında delik olmayan bi gitar tahminimce cılız bi sesi vardır **** daha hic bi yerde bulamadm deneyemedm...bu gitarda digerlerinin aksine cift picup var...bunun hem avantaj hem dezavantaj oldugunu düşünüyorum...fazladan pickup üretim maliyeti ve bunun beraberinde **** malzemelerden kısma...aynı paraya tek pickup daha ii bi gitar alınabilir belki...
                  Ibanez AW140QMECE NT-Naturel Elektro Akustik Gitar
                  kullanıcı yarumları harika bi gitar...ama sadece görüntüye göre bi gitar alsam bunu diil montage yi tercih ederdim)
                  Fender Malibu SCE 3-Color Sunburst Elektro Akustik Gitar
                  listeye ikide fender eklemesek olmaz bence...
                  Fender J5 Signature Acoustic Black Elektro Akustik Gitar

Fender CD-220SCE Ash Burl Back and Sides, Natural Elektro Akustik Gitar

cok anlamıorm iste agaclarından falan bilen biri cıkıp dese bu daha ii bi fiyata bile cıkıcam kıyıcam paraya...

Yorum

Arkadaşlar bi yardım etseniz bir tane sol martin d-18e bulamıyorum yardım edin şimdiden teşekkürler

Yorum

Yaz sonunda 3.500-4.000 tl kadar bütçem olacak. Hatta bas gitarımı satmayıda düşünüyorum +5.000'i zorlayabilirim.

Fakat ilk defa elektro gitar alacağım için çok kararsızım. Fender strat. ve Gibson SG arasında kaldım. Bu bütçe elime geçince belki ikisinide 2. el olarak bulursam alabilirim. Ama birde Fender highway one telecaster alacağım.

Yani Gibson SG ya da Fender Strat. + HO Telecaster şeklinde 2 gitarım olacak en kötü.

Bana lambalı amfi önerebilirmisiniz? Max. 750 tl olursa sevinirim.
                      Son güncelleyen btf_obs; 13-04-2011, 21:45.

Yorum

Alternative rock,Funk rock, Funk metal, Nu metal, Punk rock, Avant-garde, Indie Rock ve Saf haliyle Rock and Roll gibi müzik türlerine ilgim var aklımda bir kaç tane akustik gitar beğendim sizce hangisini almalıyım ya da önerebileceğiniz herhangi bir gitar var mı? Şimdiden teşekkürler.

Fender CD-100 Natural Akustik Gitar

Epiphone AJ-200S Akustik Gitar

Washburn D10S WH - White Akustik Gitar

Yorum

ElendilRW isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                          Alternative rock,Funk rock, Funk metal, Nu metal, Punk rock, Avant-garde, Indie Rock ve Saf haliyle Rock and Roll gibi müzik türlerine ilgim var aklımda bir kaç tane akustik gitar beğendim sizce hangisini almalıyım ya da önerebileceğiniz herhangi bir gitar var mı? Şimdiden teşekkürler.

Fender CD-100 Natural Akustik Gitar

Epiphone AJ-200S Akustik Gitar

Washburn D10S WH - White Akustik Gitar
                          Anladığım kadarıyla;

1- 500 TL gibi bir bütçen var
                          2- Elektro - akustik olması senin için bir şart değil
                          3- Marka konusunda biraz hassassın
                          4- Full dreadnought dan şaşmaman güzel.

Öncelikle, ilk söyleyeceğim şey, bu fiyat kotasında kesinlikle ses tahtası masif bir gitar alabilecekken, select ya da laminated ses tahtalı ürünlere kaçmaman. Ve söylediğin müzik türleri için en iyi etkiyi ladin ses tahtasının verebileceğini düşünüyorum, sedirden ziyade

Yan ve arkalarda masifi yakalaman bir hayli zor olacak...

Ancak marka saplantından bir süreliğine uzaklaşman gerektiğini ve benim aşağıda yazacağım gitarları denemeni tavsiye ederim;

WASHBURN WD-20S.................ZUHAL MÜZİK
                          LAG T400D.......................ZUHAL MÜZİK

Bu 2 gitardan biri seni mutlaka tatmin edecektir. Aksi taktirde aşağıdakilerden devam et;

CORT NTL20......................4C MÜZİK
                          IBANEZ AW40.....................ZUHAL MÜZİK
                          DEAN TRADITION S2...............?

Gelişmeler hakkında bizi haberdar et lütfen..

Yorum

Aslında tam olarak bütçem 450 Tl kadar ve uzun ömürlü bir gitar almak istiyorum ve gitarla uğraşmaya başlıyalı 6-7 ay olduğu için pek fazla bir bilgim yok elimden geldiğince araştırma yapıyorum. (Birazcık Fender hastalığım var ) Dediğiniz gitarlarada baktım ama bütçemin üstünde bütçem normalde 350 TL ama biraz uğraşarak 450 TL yaptım biraz daha yakın bir fiyatta olursa gerçekden iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.

Yorum

Elektro Akustik Takamine önerisi

1500 liralık bir bütçem var.Gitarım miadını doldurduğundan yeni ve güzel bi elektro akustik gitar almak istiyorum.Yaklaşık 2 3 aydır bakınıyorum ve Takamine markası üzerinde yoğunlaştım.

İstediğim özellikleri;
                              1- Klavyesi rahat olacak (ağırlıkla klasik çaldığımdan biraz geniş olsa süper olur)
                              2- Çoğu zaman amfisiz çalacağımdan çıplak ses güçlü olmalı.
                              3- Amfiye bağlandığında da kusursuz bir tını istiyorum.
                              4- İmalat yeri sanırım Japonya olunca daha bi pahalı oluyor ama mümkünse Japon imalatı istiyorum.
                              5- 2. el az kullanılmış tekliflere de açığım.

Yorumlarınızı beklicem.Teşekkürler.
                              Son güncelleyen mygitar; 31-05-2011, 13:49.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X