Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni akustik

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş yeni akustik

arkadaşlar 1 senedir çalıyorum elimde skylark fiber kasa var yeni bir akustik almayı düşünüyorum geniş kasa ses çok olsun ben epiphone aj-200s düşünüyorum ne dersiniz tarz olarak birşey oturtamadım ama blues e doğru eğitim alıyorum bir yardımcı olurmusunuz fiyat aralığım 250-500 gibi farklı birşeyler önerirseniz

Epiphone AJ-200S Akustik Gitar

*** dedğim bu
    Son güncelleyen ^^AcoustiC^^; 15-11-2010, 21:25.

Marka olarak tercihim Takaminedir. Çünkü Takamine sadece akustik gitar yapıyor ve rahmetli Barış Akarsu, Haluk Levent, Ferhat Göçer ve başkalarının, aynı zamanda birçok dünya sanatçısının tercihidir... G serisi ve ya EG (elektro-akustik) serisini tavsiye ederim... Yazdıklarımı tüm bu tarz konulara yazdım şimdiye kadar...
    Son güncelleyen CriMMinS; 16-11-2010, 19:48.

Yorum

farkettim . şimdi takamine hiç duymadım desem amerikan marka olması beni cezbetti aslında ama klavye falan rahat olsun ses de büyük kasa olmalı benim dediğim gitar nasıl ??
      Son güncelleyen ^^AcoustiC^^; 15-11-2010, 21:23.

Yorum

Şu polis amca da çok uyarıyor sizi... Sitedeki toplam 2 mesajınızda 5 kez uyarmış, tutuklayacak sonunda. Dediğiniz gitar hakkında hiçbir fikrim yok... Bir de Takamine G320 Akustik Gitar - buna bakın. Görünümü çok hoş ve fiyatı da uygun. Ordaki mini foruma da göz atarsanız haklı olduğumu anlarsınız. Bu fiyata olan akustik gitarlar içerisinde bana göre en hoş görünümlü gitar bu gitar. EG360SC çok güzel, ama o pahalı elektro-akustik olduğu için. Benim akustikler içerisinde en çok beğendim linkini verdiğim Takamine G320, elektro-akustikler içerisinde ise resimdeki kendi gitarım İbanez Talman TCY 20102-BK ve Takamine EG360SC....

Yorum

Bir de LAG GLA Tramontane T-66 DC Akustik Gitar - bu gitarın görünümünü çok beğeniyorum. Marka Fransa'ya ait. Ama LAG gitarlar hakkında fazla duymadım. Almak istiyorsanız, görünümünü pek beğenmedim ama MyDukkan'da olan Takamine'ler içerisinde sizin bütçenize göre en iyisi Takamine G330S Akustik Gitar bu herhalde. Çünki G320 ile arasında yaklaşık 250TL fark var. Ses olarak bu iyidir kesin. Sonuçta ben Takamine tavsiye ediyorum...
          Son güncelleyen CriMMinS; 15-11-2010, 14:29.

Yorum

Takamine Eg340sc hakkında ne düşünüyorsun ?

Yorum

yardımlar için sağolun arkadaşlar. polislere dikkat ederim . eg340sc' ye baktım güzeldir sanırım fiyat olarakta iyi . benim en çok takıldığım yer takamine yorumları çok iyi ama epiphone gıbson yani amerikan olması uzun süre kullanmakta istiyorum fiyat aralığını 350-600 yapalım700e kadar olur eq olmasın mümkünse sahnelik bi durum söz konusu değil

Yorum

MaLiBu_G3 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                Takamine Eg340sc hakkında ne düşünüyorsun ?
                EG340SC da çok iyi. Ama EG360SC ile aralarında ağaç farkı var, EG360SC komple gül ağacı... Bir de dizaynları farklı.
                Son güncelleyen CriMMinS; 16-11-2010, 07:02.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                Initializing Tabs & loading Content...
                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                X