Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Almanya fiyatları

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Almanya fiyatları

Dostlaryazın almanyaya gideceğim 1 aylığına Fender 50s strat almayı düsünüyorum türkiyede 1.5 1.4 arası ordaki fiyatlar daha uygunmudur ?

Çok daha uygunmuş hem de. Daha geçen gün arkadaşımla konuştum, Kadıköy'den ikinci el Fender almış. Satıcı, babasının arkadaşı, biraz muhabbet etmişler, adam Almanya'dan 2. el gitar alıp burda satıyormuş. Kâr ettiğine göre Almanya fiyatları bayağı düşük olabilir.

Yorum

amerikada yarı neredeyse 3de1 fiyatına almanyadada oyle olursa alırım heralde

Yorum

Dun Almanyada yasayan bir arkadasimla konustum ve bana soledigine gore Almanyada gitar fiyatlari Turkiyedekinden daha ucukmus. Ibanez JEM7V modelini sormustum 2500-3000 euro dolaylarinda oldugunu soyledi. Pedallarin, amfilerin fiyatlariyla ilgili bir fikrim yok ama ogrendigim kadariyla gitar Turkiyede daha ucuzmus.

Yorum

bende gitarımı almanyadan getirttim nerden baksan sıfır fiyatları yarı yarıya fark ediyor

Yorum

Akrabalarımın söylediğine göre Almanya'da Türkiye'ye göre fiyatlar çok daha fazlaymış..En ucuz gitarları Amerika'da bulursunuz..

Tamami kalin ve/veya yana yatik yazilar yasaktir.
            Son güncelleyen ynx; 27-10-2010, 19:22.

Yorum

yanlıs bilgi kardeşim ben sana ufak bir örnek veriyim sen kıyasla istersen sonra bana hak vereceksin.
              Ürün:Roland Cube 15x
              Almanya Fiyatı 65€(125 tl)
              Türkiye Fiyatı 280 tl >Roland Cube 15X Elektro Gitar Amfisi

yani adamların paraları bizim paramızdan 2 kat daha değerli olduğu halde benim güzel ülkemin güzel Türkiye büyük millet meclisi öyle bir gümrük vergisi vergi koyuyorki almanyada bizim ülkemizdekine göre yarı yarıya ucuz oluyor bu tarz ürünler.
              (Ek Bilgi :Almanyada ev kiraları dışında aklınıza gelebilecek her türlü ürün türkiyeye göre daha ucuzdur)

Yorum

UsaStrat isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                yanlıs bilgi kardeşim ben sana ufak bir örnek veriyim sen kıyasla istersen sonra bana hak vereceksin.
                Ürün:Roland Cube 15x
                Almanya Fiyatı 65€(125 tl)
                Türkiye Fiyatı 280 tl >Roland Cube 15X Elektro Gitar Amfisi

yani adamların paraları bizim paramızdan 2 kat daha değerli olduğu halde benim güzel ülkemin güzel Türkiye büyük millet meclisi öyle bir gümrük vergisi vergi koyuyorki almanyada bizim ülkemizdekine göre yarı yarıya ucuz oluyor bu tarz ürünler.
                (Ek Bilgi :Almanyada ev kiraları dışında aklınıza gelebilecek her türlü ürün türkiyeye göre daha ucuzdur)
                Urun fiyatlari markadan markaya ve distributorlukten distributorluge degisiyor. Ibanez Turkiye'ye direk gelmesine ragmen Fender ve Gibson Rotterdam uzerinden geliyor. Duydugum kadariyla gümrük birligi olaylari olmasina ragmen Turkiye'ye giriste tekrar vergi kesiliyor.

Amerika'da yasayan biri olarak Almanya'daki fiyatlarin ev kirasi haric Turkiye'den ucuz olabilecegine ihtimal vermiyorum. Oncelikle, gida malzemeleri Bati Avrupa'da ve Amerika'da Turkiye'den genel olarak daha pahali oluyor (kirmizi et haric, domuz eti hepten ucuz ama Turkiye'de yok). Hem kurdan oturu hem de tarim uretiminin farkli esaslarda elde edilmesinden oturu. Ben burada domatesi poundu 3 dolardan aliyorum. Yani kilosu 9 lira gibi birsey.

Amerika'da mesela ayda $60'dan daha az cep telefonu faturasi ödemek neredeyse imkansiz. MetroPCS gibi tum ulkede cekmeyen sebekeler kullanilmadigi surece. Ondan Turkiye'de yasayan ve yasamak zorunda kalan insanlari boyle sozlerle sogutmayalim. Turkiye en azindan bedava universite egitimi veriyor, hastaneye gidebiliyorsaniz onu da bedavaya alabiliyorsunuz.
                Son güncelleyen ynx; 27-10-2010, 19:23.

Yorum

ynx isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                  Urun fiyatlari markadan markaya ve distributorlukten distributorluge degisiyor. Ibanez Turkiye'ye direk gelmesine ragmen Fender ve Gibson Rotterdam uzerinden geliyor. Duydugum kadariyla gümrük birligi olaylari olmasina ragmen Turkiye'ye giriste tekrar vergi kesiliyor.

Amerika'da yasayan biri olarak Almanya'daki fiyatlarin ev kirasi haric Turkiye'den ucuz olabilecegine ihtimal vermiyorum. Oncelikle, gida malzemeleri Bati Avrupa'da ve Amerika'da Turkiye'den genel olarak daha pahali oluyor (kirmizi et haric, domuz eti hepten ucuz ama Turkiye'de yok). Hem kurdan oturu hem de tarim uretiminin farkli esaslarda elde edilmesinden oturu. Ben burada domatesi poundu 3 dolardan aliyorum. Yani kilosu 9 lira gibi birsey.

Amerika'da mesela ayda $60'dan daha az cep telefonu faturasi ödemek neredeyse imkansiz. MetroPCS gibi tum ulkede cekmeyen sebekeler kullanilmadigi surece. Ondan Turkiye'de yasayan ve yasamak zorunda kalan insanlari boyle sozlerle sogutmayalim. Turkiye en azindan bedava universite egitimi veriyor, hastaneye gidebiliyorsaniz onu da bedavaya alabiliyorsunuz.
                  demek istediğim türkiyeyi kötülemek değil yanlış anlaşılasın lütfen
                  sadece benim demek istediğim almanyada birçok ürünün türkiyeye göre daha uygun olmasıdır. ayrıca ''Turkiye en azindan bedava universite egitimi veriyor, hastaneye gidebiliyorsaniz onu da bedavaya alabiliyorsunuz.'' demişsin. türkiyede bedava üniversite eğitimi gibi bir olay yok. öğrenciler farklı adlar altında 'devlet' üniversitelerine bir çok şekilde para ödüyorlar bunun adı kimi zaman üniversite bünyesindeki sosyal projeler için yapılan yurtlarda barınmak için yurt parası kimi zaman kayıt harcı kimi zaman etkinlik fonu parası.türkiyede kaldığın dersten geçmek için bütünlemeye giriyorsun o bile paralı.hastaneler de ücretsiz değildir meclisten cıkalı 2 yıl olmadı sanırım bir Sosyal gövenlik yasası ile 18 yaşını dolduran erkek çoçuklardan devlet sosyal yardımı kesti ben 18 yaşımı doldurdum ve okumuyorum birşey gelse başıma ve türkiyede herhangibir hastahaneye gitsen gereken miktardaki seneti imzalatmadan oluyorum desen yuzune bakmıyor doktorlar(özel hastahanelerde).devlet hastahanelerin de zaten insan kuyruk beklerken ölüp gider.önce bu sosyal devlet anlayısı tam anlamıyla oturacakta bu ülkede.
                  benim sosyal güvencem elimden alındıktan sonra ben gerektiğinde artık ne kadar acil olursa olsun ilaçlarımı param yoksa alamicam.ben hastalanınca ilaçlarımı alamadıktan sonra doktora gittiğimde bana sosyal güvencem olmadığı için yükset ücretler isteyim vermediğim taktirde tedavime başlamadıktan sonra
                  neyleyim ben domatesi yesem nee yemesem nee türkiyede böyle bir ülke işte

>kardeşim lafım sana değil yanlış anlama sadece çok doluyum ben bu konularda cok moralimi bozuyor bu ülkenin gidişhatı

Yorum

Son derece haklisin. Fakat ben Amerika'da master fiyatlarinin iki yil icin 70,000 dolari buldugunu hatirlatayim, Turkiye bunun yaninda bedava kaliyor. Hep goreceli konusuyoruz zaten fark ettiysen. Birini yasamamis, digerinden yakinacak seyler mutlaka bulacaktir. Turkiye'de universite bitirdim. Odedigim azami ucret 250 liraydi donem basina. Ayrica devlet bana her ay 200 lira burs gonderiyordu, tum faturalarimi karsiliyordu bu para.

Hastaneye gidebiliyorsaniz deme nedenim de dedigim gibi. Eskisehir'de gayet guzel gidiyorsunuz. Istanbul'da hicbir hastane ziyareti burnumdan gelmedi degil. Hepsinde kalabaliktan bunaldim (aslinda problem kalabalik degil, kara carsaf surusu, kotu kokular, oturacak yer olmamasi). Ancak bir keresinde acil diye kendimi saydirip 2 saatte kan tahlili vs gibi sonuclarimi alabildim.

Almanya'da **** gucun daha yuksek oldugu icin dogal olarak urun fiyatlari bire bir bazda degil de gunluk yasantida daha ucuz gelecektir.

Turkiye'de bazi seylerde dedigin gibi gercekten degisiklikler sart oldu. Umarim ileride gelecek nesillere armagan olur

Yorum

umarım bu devran böyle gitmez de ülke daha fazla karanlığın içine çekilmez

Yorum

musicstore.de ben burdan aldrdım amfimi.akrabalarım gelirken getirdiler.

Yorum

Eğer alacağın ürün avrupa menşeili bir firmanın ürünüyse fiyatlar 1/3 civarı fakat Amerika ve Japon malları hemen hemen aynı hatta Boss pedallar daha pahalı...

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                          Initializing Tabs & loading Content...
                          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                          X