Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bcrich beast wmdsob+metalmuff+laney lx65d

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

bcrich beast wmdsob+metalmuff+laney lx65d

şimdi baska bir gitarla tekrar karsınızdayım.yardım edin bu garibede sizde kurtulun bende
    bcrich beast wmdsob: http://www.muzikenstrumani.com/index...ektro+Gitarlar
    bu gitar hakkında üretim yeri belli.acaba abd mi yoksa zuhalin kendi yaptıgımı çakma kopyasımı?
    +metalmuff
    +amfi ama kafam karısık
    laney lx65d (çin ama .üstünde ingiliz celestion var gibi)ingilizmi gercekten.
    ibanez tbx65r mi
    randall rx35dm mi
    bunlardan hangisi metale gelir. metal dediğimde oyle heavy değil.black death thrash doom..amfi alırken düşüncem ton.hemen lambalı al diyeceksiniz. para biriktirmekten bıktım artık para harcamak istiyoomm: )
    dist. sorun olmaz metalmuff var kralını alırız da. hangi amfi?

bu gitarada yok demeyin! cünkü zuhalin sabit köprülü ve çin olmayan(yani sanırım) en pahalı beast modeli bu

Düzenleyen - wwwxyzwww on 23/11/2008 12:45:13
    Son güncelleyen wwwxyzwww; 27-02-2009, 16:08.

beast e bakabilirsin ancak warbeastlere de bakmanı öneririm wmd olan...

Yorum

yorum yapan yokmu!!!

Düzenleyen - wwwxyzwww on 15/11/2008 13:27:45

Yorum

bende de metal muff var gitarım da sağlam ama amfim ne olduu belirsiz 30 watt bir amfi o yüzden amfi almayı düşünüyorum mg100dfx,rolandcube 30x,voxad100vtxl laney100 watt bi amfi dede çaldım ancak amfiye ayırdığın bütçeyi biraz daha biriktir ve gerçek amfiler almaya bak yurtdışından imkanın varsa lambalı alman herkes tarafından desteklenecektir.(ben şahsen randall rg50tc düşünüyorum yurtdışında 559 $ ve bu amfiyi az araştırırsan gayet övüldüğünü ve full lambalı bi amfi olduğunu görürsün)diğer amfiler de iyidir ama bir süre sonra tatmin etmicekler seni sen randall a bi bak

Yorum

yurt dısından imkansız gibi.
          ITWARLOCK çin uretim hakkında hiç mi kimse bir sey bilmiyor yahuu!
          Son güncelleyen wwwxyzwww; 27-02-2009, 16:09.

Yorum

Dostum çin bc richleri alma lütfen 900 lira verilmez o gitara 500 amfi 200 de pedal desen 1.600 ytl bütçen var. O paraya çok çok iyi bir metal amfisi artı güzel bir gitar alabilirsin.

Yorum

ama o gitarı elime almak istiyorum.neden bu kadar kotu bakıyorsunuz.lutfen biraz daha, hatta daha bi acık ol.anlat.senide yoruyorum ama idare et.
              bu arada bir not: bir sure sonra manyetik değisimi yapacağım gitara .x2n, sh13 yani en sert pasif manyetikleri takviye yapcağım gitara.
              bu gitarı kotu yapan nedir.akordu mu tutmaz entonasyonu herzaman bozulurmu.denge pek sorun olmaz, çünkü soylemesi ayıp (öküz gibi ayı gibi) bir insanım.zaten kilitli askı alacağım
              Son güncelleyen wwwxyzwww; 27-02-2009, 16:10.

Yorum

mtm2 alabiiyosan tabii ki mtm2 al ne güzel gitar çin malı bc rich le karşılaştırılamaz bile..

Yorum

doların dusmesini beklemekteyim.ITWARLOCK hakkında hıc yorum yapmıyorsunuz.okadar acık sordum.entonasyonu hemen bozulurmu , sapı nezaman atar, nasıl akor tutar ???
                  yorumunu esirgeyen arkadaşları bir yakalarsam varyaaa!( saka saka alınmayın ama yorumda yapın artık)
                  ağaç oldum resmen!!!
                  Son güncelleyen wwwxyzwww; 27-02-2009, 16:10.

Yorum

belki bende sorunun cevabını veremiycem ancak çin malı bir bc rich'e bu kadar para verilmez. bence schecter ve ibanezlere bak...

Yorum

en önemli neden çin malı olması ve aynı manyetiklerinin bc rich in en alt modellerinde bile kullanılması..Amerikan bc rich e lafım yok ama çin e o kadar para verilmez..

Yorum

aferin size ya en sonunda sogudum gitardan.
                        şimdi gozum baska bir tanesine takıldı. buna bakın nasılmıs.:
                        bcrich beast wmdsob: http://www.muzikenstrumani.com/index...ektro+Gitarlar
                        acaba bu abd mi yoksa zuhalin kendi yaptıgı çakma kopyasımı

Düzenleyen - wwwxyzwww on 23/11/2008 13:10:45

Yorum

Yok dostum o abd değil abd olanlar çok daha pahalı ama zuhalin kendi yaptığı da değil muhtemelen çindir kore de olabilir ama sanmıyorum fazla araştıramadım.

Yorum

ben öğrenmeye çalısayım bakalım nereliymiş bu alet
                            warlock lar güzel gözüküyordu ama o alt taraftaki ton acma kapama olan yer aşagıda ve ince
                            oysa beastta daha kalin ve daha ŞEKİL manyetikler daha prof. sanki youtubede izledim aletin sesi kaliteliydi.( kötünün iyisi )
                            merak edenler youtube beast wmd sob yazsın orda 14 yasında bir velet calıyodu
                            bu arada amfi hakkında yorum yapmadın farketmedim sanma RerouteToRemain .
                            laney lx65d (celestion hoporlör var ingiliz galiba) ingilizmi acaba?
                            ibanez tbx65r
                            randall rx35dm (jaguar hoporlör) hangisi?
                            dist. metal muff dan alcağım .benim için onemli olan ton.bu yuzden amfinin efectine **** tonuna para vermek istiyorum.( allah askına tuplu amfi meselesini acmagene) hangisi sizce?
                            ve ayrıca lutfen sayfa 1 deki ilk mesajımı okuyun(editledim) orayıda okuyun

Düzenleyen - wwwxyzwww on 23/11/2008 15:52:06
                            Son güncelleyen wwwxyzwww; 27-02-2009, 16:11.

Yorum

Gitarın sesinin kalitesini anlayamazsın zaten kullanacağın amfiyle çok fark etmez gitar. Adam belki Mesa ile çalıyor ama sen onu bc rich ten sanıyorsun şuan. amfi konusuna gelirsek amfinin efektine değil tonuna para vermek istiyorum diyip lambalı amfi meselesi açma diye kendinle çelişmişsin paran ya da başka imkanların yetmiyorsa zaten alamayacağın birşeyi tavsiye edecek halim yok. bence sen git amfileri dene ama ben olsam gitarın parasından kısık randall rg 50 tc alırdım bu sadece benim yapacağım şeyi söylüyorum sen istediğini alırsın tabi ama benim yapacağım şey bu ya da prosesör falan alırdım sen ne biliyorsan öyle yap tabi.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X