Duyuru

Collapse
No announcement yet.

400-450 Lira Bütçe

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş 400-450 Lira Bütçe

Arkadaşlar yeni başlıyacağım.Rock ve Metal tarzı müzikler çalmak istiyorum.Ona uygun gitar markaları veya my dükkandan link koyarsanız sevinirim.Amfisiyle beraber.450 lira toplam bütçem

Saygılar Sevgiler

Dostum bu bütçe çok az iyi bir başlangıç yapmak istiyorsan. Ya 2. ele yönel ya da gitarı al amfiyi sonraki bir zamana ertele...

Yorum

Bütçen biraz azmış 2. el bir gitar üstünede ancak 10watt bir ampli alabilirsin sanırım.

Yorum

275$ bitane cort x1 **** x2 gitar ve 10 watlık ibanez amfi werdiler amfi hosuma gıttı acıkcası amfılerdende anlamıyorum ama cızırtı falan yok seside güzel.ama ilk başlıyacağım için.sizlerinde yardımıyla güzel bi gitara sahip olmak istiyorum yorum için teşekkürler.bilgili arkadaşlar dahada bilgilendirirse sevinirim..

Saygılar Sevgiler
        Son güncelleyen HolyMM; 17-07-2009, 23:26.

Yorum

Ibanez GRG170DX+ Ibanez 10 G alırsın hem klavyesi rahat hem kendisi mutlaka denemelisin X-2 den daha iyi olduğunu göreceksin her yönden özellikle yeni başlayanlar için çok rahat olan klavyesiyle

Yorum

İkinci el bir Cort Z42 ya da Z44 alabilirsin. Başlangıç için harikadır(bence...) Bir de 10w bir amfi alsan tamamdır.

Yorum

littledevil_35 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              Ibanez GRG170DX+ Ibanez 10 G alırsın hem klavyesi rahat hem kendisi mutlaka denemelisin
              İbanezlerin düşük modelleri ve Japon malı olmayanları kaliteli gitar değil bence. Cort keseye göredir. Fiyat-performans gitarıdır. Küçümsemeyin.

Yorum

littledevil_35 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                Ibanez GRG170DX+ Ibanez 10 G alırsın hem klavyesi rahat hem kendisi mutlaka denemelisin X-2 den daha iyi olduğunu göreceksin her yönden özellikle yeni başlayanlar için çok rahat olan klavyesiyle
                Gitara baktım hoşumada gitti.my dukkanda 386 tl ve özellikleri;
                Ibanez GRG170DX - Elektro Gitar

Gövde: Ihlamur
                Köprü: Fat 10 köprü
                Klavye-Tuşe: Gül Ağacı
                Perde: 24 Medium
                Donanım: Krom
                Sap: Akçaağaç
                Manyetikler:
                Sap - PSND1 (H)
                Orta - PSNDS (S)
                Köprü -PSND2 (H)

Bu Fiyata uygunmu ? ilk başlamak için klaveyesi falan uygun demiş arkadaş bilmiyorum. umarım öyledir

Saygılar Sevgiler

Yorum

ibanez grg170dx tam anlamıyla fiyasko bir gitar, ikinci el stagg les paul ya da ikinci el cortlara yönelmelisin, başlangıç falanı diye anılan gitarlardan almamalısın

Yorum

Solitary Cryogenic isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    ibanez grg170dx tam anlamıyla fiyasko bir gitar, ikinci el stagg les paul ya da ikinci el cortlara yönelmelisin, başlangıç falanı diye anılan gitarlardan almamalısın
                    GRG170 DX i ne kadar kullandın çok merak ediyorum. Ben bir gitarı birden fazla yerde kullanmadan dinlemeden asla yorum yapmam. En az 2-3 farklı amfi,pedalla denerim güzel tonlar alabiliyor muyum gerçekten diye.

Yorum

HolyMM isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      Gitara baktım hoşumada gitti.my dukkanda 386 tl ve özellikleri;
                      Ibanez GRG170DX - Elektro Gitar

Gövde: Ihlamur
                      Köprü: Fat 10 köprü
                      Klavye-Tuşe: Gül Ağacı
                      Perde: 24 Medium
                      Donanım: Krom
                      Sap: Akçaağaç
                      Manyetikler:
                      Sap - PSND1 (H)
                      Orta - PSNDS (S)
                      Köprü -PSND2 (H)

Bu Fiyata uygunmu ? ilk başlamak için klaveyesi falan uygun demiş arkadaş bilmiyorum. umarım öyledir

Saygılar Sevgiler
                      Bu fiyata 0 olarak alabileceğin en iyi gitarlardandır. Bir müzik markete gidip denemeni tavsiye ettim halada arkasındayım git bir gör, dokun gör klavyesini

Yorum

dogru diyorsun fakat.Bodrum'da yaşadığım için böyle bi mümkünatım yok gibi.topu topu 2 tane gitar satan yer var bu markanında olucağını zannetmiyorum o yüzden sizlere danışıyorum.bol bol soru soruyorum sizleri yoruyorum

Saygılar Sevgiler

Yorum

0 Cort Action ve başlangıç için dandik bi amfi alabilirsin.

Edit: Pardon bas için soruyosun sandım .
                          Son güncelleyen Laverick; 19-07-2009, 09:18.

Yorum

Solitary Cryogenic isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                            diğer arkadaşda aksine gitarın iyi olduğunu söylüyor.bu düşünceni açıklarsan sevinirim

Saygılar Sevgiler

Yorum

Dostum ibanez iyi gitardır ama düşük modelleri işçilik açısından rezalettir. Sıfır bir Cort'la yan yana görsen, dokunsan bariz malzeme ve işçilik farkını anlarsın. Daha önce de yazmıştım, yine yazıyorum. Cort fiyat-performans durumuna göre iyasadaki en iyi marka sayılabilir. Sayılabilir diyorum çünkü bu özelliğe sahip gitar (fiyat performans durumu) Cort değilse İbanez(ucuz modelleri) hiç değildir.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X