Duyuru

Collapse
No announcement yet.

orta düzey gitar + amfi 1300tl

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş orta düzey gitar + amfi 1300tl

Merhaba beyler öncelikle söylemeliyim ki orta düzey bir klasik gitar deneyimim ve 1300 liraya kadar bütçem var.
    Distortion ile çıkan sesi fazla sevmiyorum ve clean tonu güzel olan bir gitar almak istiyorum. ilk başta çevremdekiler fender strat önerdiler fakat çok pahalı geldi squierlara baktım beğendim fakat bazı yorumlarda çok kötü pişman oldum gibisinden şeyler söylemişler ve sanırım sert parçaları da kaldırmıyormuş.
    ilk elektro gitarımı alacağım için orta düzeyde hem rock hem de jazz çalabileceğim bir gitar arıyorum ve amfiler hakkında da hiç bir bilgim yok bir kaç yardımda bulunabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Gitarın:
    Squier Deluxe Hot Rails Strat

Squier Deluxe Hot Rails Strat Olympic White Rosewood Elektro Gitar

Amfi:
    Line 6 Spider IV 30

Line 6 Spider IV 30 Elektro Gitar Amfisi

ya da
    Fender Mustang I

Fender Mustang I Elektro Gitar Amfisi

Nakit para ile rahat rahat alabilirsin

Yorum

Arkadaşlar aldım

Gitarım:
      Cort M600 BC - Black Cherry Elektro Gitar
      Amfim:
      Stagg 40 GA R Elektro Gitar Amfisi

Sizce iyi bir seçim olmuş mu

Yorum

Amfi kötü bir seçim olmuş bence.

Yorum

Bencede amfi iyi bir seçim olmamış.Ben geçen hafta Laney Cub10 aldım lambalı bir amfi.Ve çok harika clean tonları alıyorum.İyi bir drive pedalıylada amfi tam anlamıyla uçuyor diyebiliriz.Gitar çaldığını hissettiriyor yani.Stagg pek olmamış.

Yorum

aldareon isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            Arkadaşlar aldım

Gitarım:
            Cort M600 BC - Black Cherry Elektro Gitar
            Amfim:
            Stagg 40 GA R Elektro Gitar Amfisi

Sizce iyi bir seçim olmuş mu
            amfi konusunda diğer arkadaşlarla hemfikirim. eğer değiştirme imkanın varsa değiştirmende fayda var diye düşünüyorum (bazı yerler değiştiriyor.) gitarı hiç bilmediğim için birşey söyleyemeyecegim. hayırlı olsun

Yorum

aldareon isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              Merhaba beyler öncelikle söylemeliyim ki orta düzey bir klasik gitar deneyimim ve 1300 liraya kadar bütçem var.
              Distortion ile çıkan sesi fazla sevmiyorum ve clean tonu güzel olan bir gitar almak istiyorum. ilk başta çevremdekiler fender strat önerdiler fakat çok pahalı geldi squierlara baktım beğendim fakat bazı yorumlarda çok kötü pişman oldum gibisinden şeyler söylemişler ve sanırım sert parçaları da kaldırmıyormuş.
              ilk elektro gitarımı alacağım için orta düzeyde hem rock hem de jazz çalabileceğim bir gitar arıyorum ve amfiler hakkında da hiç bir bilgim yok bir kaç yardımda bulunabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
              Hem clean ton sevip, hem de sert gitar tonu seviyorum (anlamına geliyor bana göre) demek ikilem olmuş. Ancak buna en iyi çözüm önce Gibson sonra Epiphone'dur. İyi ton ucuz gitardan çıkmaz, cebine göre olan model bakıp şansını denemen gerekecek.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
              Initializing Tabs & loading Content...
              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
              X