Beyler Ibanez RGR321EX almayı düşünüyorum yorumlar nedir ? **** 600-700 ytl bütçem var daha iyi bi gitar önerebilirsiniz ...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ibanez RGR321EX
Collapse
Bu konu kapandı.
X
X
-
Ülkemizde Esp, Ltd, Jackson, Gibson, Fender gibi bir çok iyi marka çok yüksek fiyatlardan satılmakta ülkemizde bir gibson lespaul studio 2100 dolar iken yurt dışında 899 dolara almak mümkün oluyor.Malum bu markalar içinde Esp/ltd de var yani o gitarın değeri 300 dolar iken sen ona 500 dolar veriyorsun fakat ibanez, cort, yamaha gibi markalarda böyle bir durum söz konusu değil.Mesela bazen Yamaha marka elektro gitarlar çok çok ucuza geliyor.İbanezde bu markalar içindedir İbanez verdiğin her kuruşu sonuna kadar hak eden bir gitardır gerek işçilik, gerek hesaplılığı, gerek özellikleri ile müthiş gitarlar üretir özellikle başlangıç seviyesi veya orta seviye gitaristler için en ön sırada gelir.Demek istediğim şudurki ex-50 dediğiniz gitarı yakından görün sizce o parayı hak ediyormu bir defa sapı çok kalın gelicektir (yeni başlıyorsanız hele odun gibi gelir) bir diğer sorun ise işçilik.Ltd nin 50 ve 100 serileri (ex-50, viper 50 vs) modellerinde işçilik vasat bu tür gitarlarda çok fazla ahşap açılması, boya dökülmesi ve sapta sorunlar gördüm.Bence İbanez r321 ex çok çok güzel bir gitardır zaten ikisini yan yana gördüğünde aradaki farkı kolayca algılarsın sapı çok rahattır işçiliği çok iyidir ve 24 perdedir ben kendi görüşümü yazdım umarım seni aydınlatabilmişimdir buda yurd dışı fiyatları
Ltd ex-50
http://www.zzounds.com/item--ESPEX50 (Fiyatlar neredeyse yarı yarıya)
İbanez rgr321ex
Amerika fiyatını bulamadım ingiltere fiyatları ise bu sınırlarda
Yorum
-
puNk!! isimli üyeden alıntı Mesajı gösterYurdısı olarak nereyi kastettn bilmiom ama gibson les paul studio yurtdısında 899 dolarsa bn gider alırım
**** su siteye git bak vergi yüzünden amerikan gitarları pahallı
Fender le Gibson bir numara...
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum