Duyuru

Collapse
No announcement yet.

700-750 tl bütçe

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş 700-750 tl bütçe

merhaba arkadaşlar öncelikle böyle güzel bir foruma üye olduğum için çok mutluyum nasıl olduda daha önce haberim olmadı bu siteden bilmiyorum...

evet şimdi konumuza gelelim..
    benim gitar sevdam 1 yıl öncesine dayanıyor klasik gitarla başlamıştım çalıştım bayağı ama anladımki klasik gitar benim tarzım değil ve şu anda elektro gitar almayı düşünüyorum 700-750 tllik bir bütçe ile yapabileceğim en iyi kombinasyonu söyleyebilirseniz çok sevinirim...

ben kendi aklımdakileri söyleyeyim:
    amfi olarak marshall mg10cd düşündüm ev için bayağı iyi olduğunu duydum okudum 216 tl
    jack kablo için planet wavesin standart 3 metrelik bi kablosu var 25 tl
    askı için planet waves yine the dark side barbed wire diye çok hoşuma giden bir askı 32 tl
    penaları falan saymıyorum küçük miktarda oldukları için
    toplam:273 tl

gitar için düz hesap 500 tlmiz kaldı burda sizin önerileriniz devreye giriyor tarzım thrash , death , heavy gibi sert bir müzik türü yani gitarımdan da sert tonlar elde etmek istiyorum...
    kafamda bc rich warlock yani şu:

B.C. Rich Metal Master Warlock Tribal Fire MMWTF Elektro Gitar

bc richin metal alanıyla ilgilendiğini okudum şeklide haliyle çok uygun ama bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Arkadaşım Mg10cd demişsin oraya kafadan 3te biri gitmiş bütcenın elımde Ibanez10g var baslangıc ıcın gayet iyi bi amp. uygun bi fiyata verebilirm en azından ordan 100 lira kârın olur

Yorum

amfiyi değiştireceğimi pek sanmıyorum marshallın kalitesi ortada gerçi mg10cd ne kadar alt seviye bi marshall olsada bence gayet iyi...

Yorum

ibanez'in o modeli overdrive'da marshall'ı geride bırakıyor

Yorum

dogru cevap

Yorum

kablo ve askıya o kadar para vermek bence hiç akıl karı değil dostum.

kabloyu kendin yaptırtabilirsin ya da daha mantıklı bir fiyatlı alabilirsin.askı desen öyle 5-10 ytl lik bir şey neyine yetmiyor bence onlara vereceğin parayı gitara ayır derim.

amfi olarak seçim iyi ancak fiyat çok uçmuş yav.ben aldığımda 160 ytl idi

gitar olarakta bc rich alabilirsin.seni tatmin eder.

Yorum

ilgilenirsen bc rich kerry king warlock redfire var tam senlik yani... ö.m. at

Yorum

doların çıkmasıyla yükseldi bayağı

/edit yanlıs görmüsüm
                Son güncelleyen Kirk-Lee; 22-01-2009, 01:12.

Yorum

marshall 260 değilki zaten mydukkanda 216 ama şimdi kararsız kaldım ibanez ve marshall arasında ibanez daha iyi diyorsunuz ama daha ucuz 50 tl gibi bi fark var ayrıca

Yorum

pahalı olan iyidir diye bir kural mı var ki ?

sen yinede ikisini de herhangi bir music center'da dene hangisinin tonu kulagına hoş gelirse onu seç ama thrash

metal vs. tarzlar için sana gerekecek olan overdrive ibanezde daha ön planda

Yorum

Marshall mg10 gerçekten vasat bir amfi. İsmi marshall ama uzaktan yakından alakası yok, boşuna o kadar para verme o amfiye. İbanez'in 10 watt olan amfisi her şekilde ezer marshall'ı bencede ibanez'e yönel.

Yorum

peki o zaman 50 amfiyi ibanez yapalım gitara 550 tl kalıyor ne alabiliriz bu paraya...

Yorum

Cort KX5 ya da X5 e bak derim.

KX5
                          Cort KX5 WP Elektro Gitar

X-5
                          Cort X5 OPB - Open Pore Black Elektro Gitar

Biraz bütçeni artırabilirsen Ibanez in de güzel gitarları var
                          ama bana kalırsa bu bütçede Cort gitarları Ibanez den iyidir.

Yorum

hmm belirtmeyi unuttum cort gitar hiç düşünmüyorum o yüzden başka markalardan örnek verirseniz sevinirim toplam 550 tlye metal müzik alanında iyi bir gitar istiyorum...

Yorum

andurilmert isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                              hmm belirtmeyi unuttum cort gitar hiç düşünmüyorum o yüzden başka markalardan örnek verirseniz sevinirim toplam 550 tlye metal müzik alanında iyi bir gitar istiyorum...
                              Cort istemiyosan 2. el Jacksonlara bakabilirsin , LTD Falan da mı

düşünmüyorsun ?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X