Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2500 ytl ye kadar ne alsam???

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş 2500 ytl ye kadar ne alsam???

arkadaşlar benim boss gt8 pedalım marshall 15cdr amfim var ama gtarım artk çok yetersiz geliyor. yeni bir gitar almayı düşünüyorum bu fiyata nelere baklmalıyım sizce? ben gibsonun les paul kasalarından hoşlanıyorum aslında ama daha ziyade ton önemlidir benim için genelde rock metal çalıyorum arada slow şarkılar da çaldığımız için grupla cleande de aynı mükemmel performansı alabileceğim bir gitar istiyorum.
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

ya bir de bu epi lern bi modeli 2500 gibsonunda bi modeli 2500 fln dı yanlş hatrlamıyorsam sizce nie fiyatları birbirine değiyor sonuçta yan firma değilmi o kalitede midir? böyle bi durum da epinin eni iyi modelini mi almak yoksa gibsonun daa alt modellerinden mi almak doğrudur?
    Son güncelleyen batuhanemre; 24-01-2009, 13:07.

YTL kalktı o para TL olacak (Tabiki ufak bir şakaydı bu )
    Gitar seçimine gelirsek; bana kalırsa 2. el mükemmel ibr Gibson Les Paul USA alabilirsin.2.el piyasasına bir bak derim.Eğer kafanda 2. el diye şüphe kalırsa bence hiç düşünme şimdiden.Niye dersen o Gibson ı alıp satan adam zaten gitarına gözü gibi bakmıştır,herhangi bir kusuru olmaz yani 2. el Gibson ların.
    2. alternatif olarakta Ibanez in Japom Prestige serilerine bak derim.
    Ama şahsi kanaatimce ilk tercihin Gibson olsun.Amerikan Gibson ı eline alınca bir daha bırakamazsın zaten

Yorum

ya abi yalnız ben geçen kızılayda denedim ibanez klavyesi elimi parçalıyacak sanki denediğimde 1500 tl lik bi modeliydi ne biliyim gibson epi klavyesi fln daha rahat gibi sanki

Yorum

Getirebiliosan Jacksonlara bak derim.

Yorum

ya aslında model verirseniz daha detaylı bi inceleme yapabilirim

Yorum

batuhanemre isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            ya bir de bu epi lern bi modeli 2500 gibsonunda bi modeli 2500 fln dı yanlş hatrlamıyorsam sizce nie fiyatları birbirine değiyor sonuçta yan firma değilmi o kalitede midir? böyle bi durum da epinin eni iyi modelini mi almak yoksa gibsonun daa alt modellerinden mi almak doğrudur?
            Her ne kadar Epi yan marka olsada onunda üst modelleri var.
            Ibanez lerden soğumuşsun belliki.Bana kalırsa o paraya 2.el bir Gibson bak.Bulamazsanda ESP lere bak derim.

LTD Deluxe EC-1000

Bu alet LTD nin en üst seviye gitarlarındandır.ESP lerden belirgin bir kalite farkı yok.Sahnede kullanan ünlü gitaristler de var.Bence Epi lerden çok daha iyi bir gitardır.
            Üzerinde 2 tane EMG-81 var.Eğer sana sert gelirse bu manyetikler elden çıkarmanda çok kolay olur.İstediğin daha sıcak manyetikleri takarsın yani.

NOT-1:Clean de iyi performans istiyorsan Jackson lar sana uymaz.
            NOT-2:Aynı LTD gitarın Seymour Duncan lı modeli de var

Yorum

Bence sana Amerikan Fender strat veya Gibson les paul gider ikinci ellerden korkma. En olmadı oturduğun şehirden al gitarı git dene

Yorum

epiphone ların en üst modelleri gibson ın en düşük modelinden iyidir.
                ton önemli demişsin fakat o amfiyle gibson ın tadına varamazsın.
                ama yinede Gibson Les Paul almaya çalış gibson her tarza gider zaten ...

Yorum

dean'in razorback modellerini düşünebilirsin eğer şekilli gitarları seviyorsan...

Yorum

bu gitar bence aradığın şey.2500 ytl demişssin ancak sıkı bir pazarlıkla bu gitarı sana 2600 ytl'ye falan bırakabilirler.**** bırakmasalar bile bulursun yav 100-200 daha.sonuçta gibson alıyorsun 1 kere alacaksın.studio standartlar kadar iyi olmasada seni bayağı idare eder bu gitar.en az 20 sene

Yorum

banshee8831 isimli üyeden alıntı Mesajı göster

bu gitar bence aradığın şey.2500 ytl demişssin ancak sıkı bir pazarlıkla bu gitarı sana 2600 ytl'ye falan bırakabilirler.**** bırakmasalar bile bulursun yav 100-200 daha.sonuçta gibson alıyorsun 1 kere alacaksın.studio standartlar kadar iyi olmasada seni bayağı idare eder bu gitar.en az 20 sene
                      ya zaten ben de o modele bakmştm gerçi o site de sanrm daha pahalı normlden jem gtar 7kusur mlyardı bugun zuhale baktm bi çocuk aldı kampanyadan 3 900e mi ne öyle bir şey normalde 5 fln öyle bişilermş mi ne :S
                      gibsonun alt modeli de olsa sanki daha kaliteli gibi geliyo bana bu epilerden ****** demiş epinin üst modelini al diye ama sonuçta yan firma değilmi o kaliteye erişeblrmi

Yorum

ya bir de buradan 2.el gibson satanlarla da konuşabiliriz en azından anlaşmaya çalışırız:d

Yorum

2900 ytl ye 0 les paul classic var
                          studio alma derim o paraya
                          2.el lp bulabilirsin classic hatta ebaydan gitar getirtebilirsin belki temiz custom bile bulursun
                          Ben olsam neapardım:
                          amfiyi de satar 2.el deluxe fender alırdım yanına da bir all tube amfi çekerdim mis (:
                          hatta abartıyorum gt-8 i satıp yerine booster , screamer , delay , wah , comp alırdım
                          Aynı bütçeyle hayvan gibi setup olurdu yani benim tercihim

Yorum

ya o olmas gt8 i satmam da ebay fln nasl işler ya ordan nasıl alşveriş yapılır güvenlimi gümrük shipping gibi ıvr zıvırlar ne tutar garnti koşuları ne olacak bilen biris varsa sölerse çok sevinirim

Yorum

Bence Ibanez'in Prestige serisi çok hoş. Steve Vai Signature da alabilirsin

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X