Arkadaşlar 2 yıldır gitar çalıyorum ve artık orta seviye bir gitara geçmem gerektiğini düşünüyorum.. Çaldığım tarz Papa Roach alternative rock.. bütçem 700 tl.. hangi gitarları önerirsiniz..?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
orta seviye gitar
Collapse
X
-
Ben lespaul kasa bir gitar öneririm.Tabi tam anlamam söylediğin tarz müzik yapılıyordur muhakkak.Bence çok rahat bir gitar.Hem sap ayarlatma derdin yok.Sabit tramelo var,akordu kaçtımı diye ikidebir akord etme derdin olmaz.Ama benimki sadece fikir yinede yardımcı olacak arkadaşlar vardır.Hayırlı olsun,alırsan güle güle kullan
-
Süper Moderatör
- Nov 2008
- 278
-
sigpic
İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Bilişim Dergi Danışmanı ve Yazarı
(www.bilisimdergi.com)
Not:Ben gitarist değilim, sadece hoşlandığım melodileri çalarken zevk alan bir adamım. Hepsi bu...
Sanırım tremolo kolu ve floyd rose senin için gereksiz.
Sabit köprülü birşeyler bakmanını öneririm. Les Paul kasalar olabilir Epiphone'un güzel gitarları var elbet ama benim sana nacizene bir tavsiyem şu gitara bakman:
Cort M520
Bu kasadan bir cort'u konserde (Murder King vardı sahnede) dinleme fırsatım oldu.Kötü bir gitar değil ama senin tarzına daha uygun olacağını düşünüyorum(Murder King- Death,Trash,Black, vs. Metal türlerini yorumlayan bir grup)
Ama yinede senin karar vermen gerekir.Sonuçta bu kasa tipi ya da Les Paul kasa tipi hoşuna gitmiyor olabilir. Senin yerinde ben olsaydım ama Les Paul kasalara yoğunlaşırdım.(Bu kalitesinden ve benim hayranlığımdan ötürü) Ama Cort'ta kötü gitar değil belki(Belki diyorum çünkü epiphone'u canlı dinleme fırsatım olmadı) epiphondan daha iyi tonlar sunabilir sana.
Son sözüm; denemeden alma
Müzikle kalınız...
(Yalnız konu yanlış yerde,"Gitar, Amfi, Pedal, Davul vs Alacağım?" bölümünde olması daha uygun değil mi?)
Son güncelleyen 3rm@N; 14-02-2009, 19:11.
Yorum
-
Merhaba
pharynx isimli üyeden alıntı Mesajı gösterArkadaşlar 2 yıldır gitar ********* ve artık orta seviye bir gitara geçmem gerektiğini düşünüyorum.. Çaldığım tarz Papa Roach alternative rock.. bütçem 700 tl.. hangi gitarları önerirsiniz..?Yani herkez şimdi saçmaladın olum Kemak diyecek ama denemeden hiçbir şey alma derim.Sonradan pişman olucağın işler yapma.Kendimi orda bie an slash gibi hissettim aynı onları yakalayabildim ilk defa.Dediğin özelliklerde gitarda:İbanez rg370dx veya cort x11 veya x6 öneririm.Ama amfi alman daha iyi.
Yorum
-
Merhaba
steelplectrum isimli üyeden alıntı Mesajı gösterBen lespaul kasa bir gitar öneririm.Tabi tam anlamam söylediğin tarz müzik yapılıyordur muhakkak.Bence çok rahat bir gitar.Hem sap ayarlatma derdin yok.Sabit tramelo var,akordu kaçtımı diye ikidebir akord etme derdin olmaz.Ama benimki sadece fikir yinede yardımcı olacak arkadaşlar vardır.Hayırlı olsun,alırsan güle güle kullan
Yorum
-
dostum ben kemal arkadşa katılıyorum amfi gerçekten cok önemli ama eğer gitarından sıkıldınsa ve değiştirmek istiyosan bende sana les paul kasaları tavsiye ederim ondan sonra amfi içni para toparlamaya başlarsın. O fiyatlarda epiphone markasının les paul kasa gitarları var onlara bakabilirsin. Yannız eğer sert müzik yapmak istiyorsan RG270DX gitarınıda düşünmelisin.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum