Duyuru

Collapse
No announcement yet.

300-450 tl arası elektro gitar

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş 300-450 tl arası elektro gitar

Merhaba arkadaşlar 300-450 arası bi elektro gitar almayı düşünüyorum tarz thrash metal ve aynı zamanda clean tonlarının da güzel olduğu bir elektro gitar düşünüyorum birde ilerde manyetikleri fln değiştirebilirim bunun aktifi pasifi oluyormuş tam bir bilgim yok birde solak olduğumu belirteyim..Şunlar arasında kaldım Cort X6,Ibanez rg370dxl,Cort Viva Gold II bunlardan hangisini tavsiye edersiniz?veya sizin başka gitar öneriniz var mı?şimdiden teşekkür ederim..Birde evimde 5+1 ses sistemi var 300W amfili devasa bir şey onu da elektro gitar aldığım zaman bağlayabilir miyim?yoksa tekrardan amfi almam gerekir mi?teşekkürler
    Son güncelleyen ToxiC20; 03-04-2009, 12:30.

yok mu ilgilenen?

Yorum

Rg370dx güzel gitardır.
      İdeal bence daha aşağısını alma.
      Ev sinema sistemi yetmez, karşılamaz.Amfi almak şart her zaman.

Yorum

bence ibanez rg370dxl al o evdeki ses sistemini de kullanabilirsin ama kalitesi ne olur bilemem kötü olursa da prosesör veya analog pedalla desteklersin

Yorum

amfinin mikrofon girişi fln var ama bunun elektro amfisiyle farkı ne ?birde bir arkadaşım pc ile kullanıyordu amfi falan yok o nasıl oluyor?

Yorum

ToxiC20 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            amfinin mikrofon girişi fln var ama bunun elektro amfisiyle farkı ne ?birde bir arkadaşım pc ile kullanıyordu amfi falan yok o nasıl oluyor?
            Dönüştürücüyle jak'ın ucunu dönüştürüp pc girişi sağlanabilir.

Amfi çok bantlı iyi bir amfiyse equalizer sistemine sahiptir.
            Üstünde farklı tonlarda vardır over drive tonu vardır.
            Yani amfiyle ses sinema sistemini bir tutamazsın.

Pc bağlantısınıda (fx-box guitar rig) gibi çeşitli efektler veren bir programla kullanılıyor genelde.

İyi bir ses kartına ihtiyacın olur verim alabilmek için.

Yorum

peki ben şöyle bir şey yapsam elektroyu pc ye bağlasam ve pc ses çıkışını amfinin mikrofon girişine bağlasam??

Yorum

peki ben şöyle bir şey yapsam elektroyu pc ye bağlasam ve pc ses çıkışını amfinin mikrofon girişine bağlasam??
                Amfin olduktan sonra direk amfiye giriş yap pc ye neden bağlıyosunki.

Kafanda bir çok soru varmış gibime geldi sen sırala cevaplayalım

Yorum

ya yukarda arkadaş yazmış farklı tonları alamazsın amfi lazım diye yani benim amfi 5 + 1 sinema setinin amfisi

Yorum

ya yukarda arkadaş yazmış farklı tonları alamazsın amfi lazım diye yani benim amfi 5 + 1 sinema setinin amfisi
                    5+1'i ancak dediği gibi processor veya pedallarla destekleyerek kullanabilirsin.

Yorum

yani ayrıdan amfi almama gerek yok demi iyi de zaten normal elektro amfisi alan biri de pedal alıyor birde şu var ben markaya para vermek istemiyorum beni tatmin etsin yeterli
                      Son güncelleyen ToxiC20; 03-04-2009, 21:08.

Yorum

Amfi'de en fazla 1-2 efekt verebiliyorsun.
                        Pedal ve processor'le bunları çeşitlendiriyorsun.
                        Amfi alan ve işi profesyonel hala getirmek isteyen herkes pedal alır

Yorum

yaşa sen kardeşim beni çok iyi anladın işte benim anlatmak istediğimde buydu yani pedal alırsam amfi almaya gerek yok şimdi benim o 5+1 in 300W amfisi ve kocaman kabinler stüdyoyu aratmaz artık =

Yorum

Evet 5+1 in üzerinde sağlam eq ayarlarıda varsa tadından yenmez

Yorum

Arkadaşım solak elektro alacaksan ibanez rg370dxl gerçekten çok güzel ben kullanıyorum tek kötü yanı(bana göre) Floyd rose bir süre sonra bıkkınlık getiriyor ama kalite olarak gerçekten beğenebileceğin bir gitar.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X