Merhaba arkadaşlar 300-450 arası bi elektro gitar almayı düşünüyorum tarz thrash metal ve aynı zamanda clean tonlarının da güzel olduğu bir elektro gitar düşünüyorum birde ilerde manyetikleri fln değiştirebilirim bunun aktifi pasifi oluyormuş tam bir bilgim yok birde solak olduğumu belirteyim..Şunlar arasında kaldım Cort X6,Ibanez rg370dxl,Cort Viva Gold II bunlardan hangisini tavsiye edersiniz?veya sizin başka gitar öneriniz var mı?şimdiden teşekkür ederim..Birde evimde 5+1 ses sistemi var 300W amfili devasa bir şey onu da elektro gitar aldığım zaman bağlayabilir miyim?yoksa tekrardan amfi almam gerekir mi?teşekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
300-450 tl arası elektro gitar
Collapse
X
-
ToxiC20 isimli üyeden alıntı Mesajı gösteramfinin mikrofon girişi fln var ama bunun elektro amfisiyle farkı ne ?birde bir arkadaşım pc ile kullanıyordu amfi falan yok o nasıl oluyor?
Amfi çok bantlı iyi bir amfiyse equalizer sistemine sahiptir.
Üstünde farklı tonlarda vardır over drive tonu vardır.
Yani amfiyle ses sinema sistemini bir tutamazsın.
Pc bağlantısınıda (fx-box guitar rig) gibi çeşitli efektler veren bir programla kullanılıyor genelde.
İyi bir ses kartına ihtiyacın olur verim alabilmek için.
Yorum
-
ToxiC20 isimli üyeden alıntı Mesajı gösterpeki ben şöyle bir şey yapsam elektroyu pc ye bağlasam ve pc ses çıkışını amfinin mikrofon girişine bağlasam??
Kafanda bir çok soru varmış gibime geldi sen sırala cevaplayalım
Yorum
-
ToxiC20 isimli üyeden alıntı Mesajı gösterya yukarda arkadaş yazmış farklı tonları alamazsın amfi lazım diye yani benim amfi 5 + 1 sinema setinin amfisi
Yorum
-
Konu Yasaklı
- Sep 2006
- 46
-
[url]www.facebook.com/altayyesilgonen[/url]
[url]www.twitter.com/altayyesilgonen[/url]
[url]www.ask.fm/altayyesilgonen[/url]
Arkadaşım solak elektro alacaksan ibanez rg370dxl gerçekten çok güzel ben kullanıyorum tek kötü yanı(bana göre) Floyd rose bir süre sonra bıkkınlık getiriyor ama kalite olarak gerçekten beğenebileceğin bir gitar.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum