Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kırık gitar

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Kırık gitar

Arkadaslar öncelikle tavsiye verecek olanlara simdiden tesekkürler...bende cort x2 vardı ancak gitarımın kasası,sapı,klavyesi kırıldı...ancak elimde hala saglam manyetikler,köprü ve tahtası dısında kalan diger bütün parcaları var...150TL bütcem var...
    manyetikleri satayım mı?...yeni bir gitar mı alayım?...alacaksam nasıl birsey önerirsiniz?...ya da gitarı tekrar onarma sansım var mı yeni bir kasa ve sapla?...ne yaparsam tekrar bu para ve elimdeklerle ii bir gitara sahip olurum?

Valla o gitarın manyetiklerine kimsenin ilgi göstereceğini sanmam. Diğer parçalarınında işe yarayacağını sanmam. Manyetik, köprü, potanslar, switch... Bunları anca yedek parça olsun diye saklayabilirsin. Ama gitarın bir fotoğrafını çekip gönderirsen az çok birşeyler söyleyenler olur tamir edilip edilemeyeceğine dair.

Yorum

Haziran 2006'da üye olup ilk mesajınızı attığınız için ayrıca tebrik ederim

Sadede gelirsek;

geçmiş olsun öncelikle. Bence elinizdeki manyetik ve donanımı ikinci el olarak satıp bütçenizin üzerine ekleyin. Ne kadar iyi bir alet alırsanız sizin için o kadar iyi olacaktır.

Gitarı adeta "parçalamanızı" da anlayabilmiş değilim ayrıca.

Esenlikler.

Yorum

Arkadaslar cok tesekkür ederim öncelikle...ya gitarıın kırılması cok uzun hikaye,ama ben bu parcaları nerde nasıl satabilirim?...ne kadar eder hiç bilmiyorum inanın,müzik piyasasını da bilmedigim icin ucuza satıp,pahalıya biseler almak istemiyorum...nerelere basvurayım,nerde satabilrim ya da nerde iyi bir gitar alabilirm tekrar o fiyatlara?...2. el almak istiyorum zaten..

Yorum

Valla elindeki parçalarla birşey yapabileceğini sanmıyorum potanslar falan dursun yedek niyetine sen şu gitara bir bak
          Acepro AE 11 - Elektro Gitar - Siyah

Yorum

yapacak birşey yok dostum arkadaşların dediği gibi ancak yedek tutabilirsin ama ben gitarımı öyle görsem o sinirle toplar çöpe atarım

Yorum

Arkadaslar bir de alacagım gitarın daha sonra tekrar satabilecegim bir gitar olması gerek...cünkü zamanla hem daha ii bir gitara sahip olmak,hem de farklı gitarları da denemis olmak istiyorum...onun icin tekrar satabilecegim gitar markalar-modelleri neler..ama simdilik maksimum 170 TL falan verebilirim

Yorum

Dostum her körün bir şaşı alıcısı vardır demişler,sen 2. el alım satım sitelerine manyetik olarak koyabilirsin o zamana kadarda para biriktirerek aynı gitarı tekrar alabilirsin,veya farklısını alabilirsin;veya diğer arkadaşlarımızın dediği gibi yedekte tutarsın gene bir veya geliyor veya alacağın gitara bu manyetiklerden sevdiğini ekleyip,egzantrik bir hava yaratırsın
                Son güncelleyen baranbozada; 09-04-2009, 01:06.

Yorum

aslında satmayı düsünüyorum ama iyi paraya gitmezse bence de elimde tutayım,cünkü iyi manyetikler sanırım ben tonu bayaı begeniyordum...

peki arkadaşlar önerebileceginiz gitarlar neler?..2.el almayı sonra satıp biraz daha yükseltmeyi düsünüyorum...su an icin ne önerirsiniz...
                  Son güncelleyen oguzooz; 09-04-2009, 02:34.

Yorum

Arkadaslar ben su anda elimdeki malzemeleri satmaya calısıyorum...

cort2x manyetikleri(2 manyetigi de satacam),köprüsü ve akort burgularının fiyatları ne kdr olmalı sizce

Yorum

oguzooz isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      Arkadaslar ben su anda elimdeki malzemeleri satmaya calısıyorum...

cort2x manyetikleri(2 manyetigi de satacam),köprüsü ve akort burgularının fiyatları ne kdr olmalı sizce
                      MyDukkan'dan bakabilirsin aslında.
                      Bence;
                      Köprü=15 civarı
                      Burgular=15 civarı
                      Manyetikler hakkında pek bi fikrim ve bilgim yok.

Yorum

manyetiklerin fiyatını tam ögrenemiyorum ama..bir de 2. el olunca tahmini kestirmek zor oluyor

Yorum

hepsini yaklaşık 45-50 lira gibi bir fiyata satabilirsin belki ama en düşük ihtimal 30

Yorum

lionheart_lw isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                            hepsini yaklaşık 45-50 lira gibi bir fiyata satabilirsin belki ama en düşük ihtimal 30
                            Ne yaptın be hacı.Gotoh değil ki bunlar.Cort.

Yorum

Evet dostum ya 45-50 lira dedigin ne ki...o zmn ben manyetiklere 60,köprü ve burgulara 15er tl diyorum...umarım alıcı bulabilirim

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X