Duyuru

Collapse
No announcement yet.

500 TL'ye Alınabilicek En İyi Sabit Köprülü Elektro ?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş 500 TL'ye Alınabilicek En İyi Sabit Köprülü Elektro ?

500 TL'ye Alınabilicek En İyi Sabit Köprülü Elektro Gitar.

Arkadaşlar ben şu ana kadar hep floyd roseli gitarlar kullandım ve açıkçası pek memnun kalmadım akor problemi oluyor.Bana önerebiliceğiniz sabit köprülü gitarlar nelerdir bütçem 500 TL civarı yalnız gitarı sıfır değil 2. el alacağım.Ona göre gitarlar söyleyiniz.Yaklaşık yarı fiyatına yakın bulabilirim 2. elini yardım eden etmeyen herkese teşekkürler...

Cort X-Custom HT

Yorum

REMEMBER isimli üyeden alıntı Mesajı göster
      Cort X-Custom HT
      Biraz daha gitar hakkında bilgi verirseniz çok memnun olucam.

Yorum

Epiphone les paul studuolara bakarsın her tarza gider. Tune o matic köprüdür floyd rose değil akor problemi yaşamazsın. Uzun sustainleriyle meşhurdur. Bir araştır derim

Yorum

Cort M600 ün yenilerini öneririm 1-2 kez deneme fırsatım oldu gerçekten çok iyidi.
          Duncan design olanları denedim. Biraz araştırmanı dilerim kapalı manyetikleri ve symour duncan marka manyetikleri var ve Sabit eşikli akor problemi yaşayacağını zannetmiyorum aslında floyd-rose de böyle birşey yok entonasyonunu iyi yaparsan veya yaptırırsan bir sorun olmayacaktır bende floyd-rose li gitar kullanıyorum 3 aydır akord etiğimi hatırlamıyorum

Yorum

Bu yeni m600'lerin üretimi Endonezyamı eğer endonezyaysa o zaman bizim bildiğimiz m600'ler üretilmiyordur artık.

Yorum

Şimdi Mydukkan'da gezerken Cort M600 T takıldı gözüme yeni çıkmış galiba acaba dediğiniz o olabilir mi ?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
              Initializing Tabs & loading Content...
              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
              X