Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İbanez 4 Gitar Arasındayım.. mtm2-rg08ltd-rg320pgp3-s470

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş İbanez 4 Gitar Arasındayım.. mtm2-rg08ltd-rg320pgp3-s470

Selam arkadaşlar 1000 ytl lik falan en fazla bir gitar düşünüyorum RG2550 alacaktım.. Fakat düşündüm taşındım ben daha nota gam hiç bir şey bilmiyorum ne gerek var biraz daha ucuz bir şey alayım dedim..

Tarz olarak genel olarak Metal arada Rock'da çalarım ve dinlerim.

MTM2
    Ibanez MTM-2 Black Elektro Gitar

Bu gitarın klavyedeki işaretlerin olmaması kafamı karıştırdı biraz acemiyim alışırım sanırım ama yinede sorun yaratır benim için...

RG08LTD
    Ibanez RG08LTD JPB - Japan Black Elektro Gitar

Görüntü olarak güzel bir gitar hoşuma gitti ve en ucuzuda bu manyetikleride iyi..

RG320PG P3

Bununda tipi güzel ve istediğim fiyat aralığında...

S470
    Ibanez S470 BK Elektro Gitar

22 perdeli olması canımı sıkıyor bilmiyorum...
    Son güncelleyen canKUTTT; 10-09-2009, 04:48.

Eğer imkanın ve hevesin varsa RG2550 yi de beğendiysen bence onu al..Yukarıdaki seçeneklerde kesinlikle iyi gitarlar fakat imkanın varsa neden daha iyi bir gitar almayasın ki..RG 2550 ni alırsın temizde kullandıktan sonra senelerce kullanırsın her türlü isteğini de karşılar..
    Beğendiğin bir gitara sahip olmak seni gitar çalmaya daha fazla teşvik eder diye düşünüyorum ben kişisel olarak..

Yorum

arkadaşım aynı şartlardayız ben de senin yazdığın 4 gitarın alttan ikisi arasında kaldım sonra s470 almaya karar vermiştim ki dediler ki bir japon ibanez prestige al ister ikinciel ister sıfır olsun ama evladiyelik olsun böyle olunca ben de rotayı ikinci el prestigelere çevirdim ama bu konuyu kaydedeceğim ve takip edeceğim dediğim gibi şartlar benimkilerle hemen hemen aynı bakalım bilgili müzisyen arkadaşlar ne diyecek bu konu hakkında

Yorum

ben olsam rg2550 yi alırdım, 2550 yazdıklarından daha iyi bir gitar, onlardan birini alırsan bir zaman sonra daha iyisini arayacksın ama o 4ü de iyi gitarlardır ama belli bir zaman sonra tatmin etmeyecek bu benim görüşüm onun için alabilirsen 2550yi al derim ben.

Yorum

Arkadaşlar ben RG2550'yi çok sevmiştim ve alacağımı neredeyse herkes biliyor sırf gitar alabilmek için otopark işine girdim yaş 16 ama biraz daha düşündüm ve çevremdekiler elindekiyle idare et (Washburn X11) ve ya daha ucuz bir şey bak dediler gerek yok dediler ben de düşündüm şöyle bir gözden geçirdim yapabildiklerimi fazla bir şey bilmediğimin kanaatine vardım...

2 milyar az para değil daha fazla bilmiyorum, nota bilmiyorum, gam bilmiyorum vs vs guitar pro'da gördüklerimi çalıyorum çalışıyorum..

Şimdilik beni idare etsin biraz daha öğreneyim diyerek 1 kağıtlık bir şeyler bakayım dedim gitar çalan bir abimde öyle yap dedi..

Bilemiyorum aklım çok karışık hevesim gider diye korkuyorum alırım çalmam diye korkuyorum aslında çok istiyorum ama emin olmak güç!

Yorum

dostum 2. el bir prestige alabilirsin 1000 tl ye hele büyük bir şehirde yaşıyosan ank. ist. gibi temiz bir prestige i çok rahat bulursun bence hem de en az 5-6 yıl kullanabileceğin bi gitarın olur

Yorum

hatta 5. seçenek olarak senin adına mtm1 derim.emg81-85 manyetiklerle ortalığı ağlatabilirsin seçim senin.

Yorum

mtm1 de seymour duncan blackout manyetikler bulunmakta ayrıca fiatı da 1.000 tl değil 3.000 tl civarı

Yorum

Eğer bu gitarlardan birini alacaksan kesinlikle S470 almalısın.RG2550 tabiki diğerlerine göre daha iyidir ama S470 seni şu an tatmin edecektir.İlerde başka gitar isteyebilirsin belki ama bu süre öyle kısa bir süre değil 3-4 yıl kadar rahat götürür seni.Gitarı değiştirmene bile gerek yok.İstediğin tonlara uygun manyetik alırsın olur biter.S470 diğerlerine göre daha geniş ton yelpazesi sunar.Ayrıca Tremolo kolu çok iyi.Diğer gitarlarda EDGE III kullanılmış onların bir süre sonra sorun çıkarttığını biliyorum.22 perde olmasının sana fazla zararı olacağını hiç sanmıyorum.

Yorum

bence mtm2

ilk olarak fiyatı tek kağıtlık.ikinci olarak tremolosu yok akord kaçırma derdi yok.son olarak mükemmel bir sesi ve sustaini var.ne alırsan al inşallah içine siner.şu an yeterli param olsa gözüm kapalı koşa koşa gider mtm2 alırım.arkama da dönüp bakmam

Yorum

4 gitar ama hangi gitarlar ? Bunu başlıkta da belirtiniz ki konuya cevap yazma isteğinde bulunanların sayısını daha da artırıp, daha kısa sürede istediğiniz cevaplar gelebilsin. Umarım kendimi anlatabilmişimdir. Bu tarz uyarıları öm ler ile bilerek yapmıyorum ki bu mesajımı okuyan diğer üyeler de hem kendine pay çıkarsın hem de bilinçlensinler diye.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                      Initializing Tabs & loading Content...
                      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                      X