Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Stüdyo Ekipmanlar-Mixer

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Stüdyo Ekipmanlar-Mixer

Arkadaşlar ev stüdyosu işine girdim ses kartı mikrofon referans monitor ve midi klavyem hazır ama mixer işini anlayamadım mixlemeyi bilmediğimden mixer şu anlık düşünmüyorum mixer alınmadan da kaliteli bir ses kaydı yapılabilinir mi?biliyorum yanlış yere yanlış konu açtım çünkü yeni üyeliğimden dolayı mixer bölümünde konu açamadım.moderatör eğer konuyu kapatacaksa lütfen daha uygun hangi başlıkta konu açabilirim yardımcı olsun ayrıca cevap yazacak arkadaşlar kısaca bir eğer resim de varsa mix nasıl yapılır hangi bölümle(örnek:mastery yapımı)ne işe yarar vs.vs. yardımcı olursanız çok işime yarar şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar...

şu yazıyı büyük ve renkli yazmasan okumak sıkıcı oluyor.

Yorum

Boşver mikseri. 8 Kanallı bir ses kartı al, mesela Focusrite Saffire Pro 40, Presonus Firewire Studio (galiba), Motu 828mk3 gibi. Miksere ihtiyacın yok.

Yorum

usta çok sağol valla ben de bekliyordum biri dese mixere gerek yok diye bayağı fiyat artıyor çünkü peki ben bi ses kartı model soyleyim sen bana kac çıkışlı iyi mi kötümü bir söyleyiverir misin model adı:m-audio firewire solo hatta link ataym mydükkan M-Audio FireWire Solo Ses Kartı

Yorum

eerkan isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          şu yazıyı büyük ve renkli yazmasan okumak sıkıcı oluyor.
          pardon bi daha yapmam

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
          Initializing Tabs & loading Content...
          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
          X