Duyuru

Collapse
No announcement yet.

iki gitar arasında kaldım

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş iki gitar arasında kaldım

arkadaşlar 2 gitar arasında kaldım hangisini alacağım konusunda kararsızım 2 model var biri sabit köprü dieri tam ismini bilmiyorum yaylı köprülü aralarında az fiat farkı oynuyo o sorun değil takıldığım yer sabit köprülü olanmı yoksa dierimi ?az çok 4 yıldır elektro gitarla uğraşıyorum amatör bi gitarım var artık yenisini alma zamanım geldi kendimi solo üzerine yoğunlaştırmak istiyorum sabit köprülüde bunu yapabilirmiyim şimdiden teşekkür ederim
    IBANEZ GRG170DXBKN

Gövde:Ihlamur
    Köprü:FAT 10 köprü
    Klavye-Tuşe:Gül Ağacı
    Perde:24 Medium
    Donanım:Krom
    Sap:Akçaağaç
    Manyetikler:
    Sap - PSND1 (H)
    Orta - PSNDS (S)
    Köprü -PSND2 (H)

IBANEZ GRGR121EX

Sap Tipi GRG1 Maple neck
    Gövde Basswood body
    Fret Medium frets
    Köprü Fixed bridge
    Sap Manyetiği PSND3 (H) neck pu
    Köprü Manyetiği PSND4 (H) bridge pu

Bence GRG170 al. Pop'tan Metal'e kadar ton alternatifi var GRG170'in.

Yorum

Ben sabit köprülüyü al derim; fakat yinede sadece iki modelle kendini tabulama. Gitarların fiyatları nedir ne değildir bilmiyorum ama o fiyatlara yakın değişik modellere bir bak..

Ayrıca (nerde oturuyorsun bilmiyorum ama) ben tünele gittiğimde aklımdaki gitarı denemeden bakmadan hiç aklımda olmayan bir gitarı aldım. Birde gidip alıcağın yerden sor soruştur. (yanında gitardan dahada anlayan biride olsa tam süper olur)

Yorum

les paul kasa bir gitar al bence

Yorum

Ben daha bugün bir arkadaşıma ikinci el Cort M600 aldım 450TL ye artı yanında Ritter Gig Bag de var. Bence onları salla M600 bak. Hem sabit köprülü, hem Les Paul benzeri gövdesi var, gitar full maun ayrıca. Taş gibi ton alırsın metal rock türevleri seviyorsan.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
          Initializing Tabs & loading Content...
          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
          X