Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Son Tavsiyeler

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Son Tavsiyeler

Arkadaşlar buraya çok danıştım hangi gitarı alsam vs. diye ama tam bir net cevap alamadım ve bu cuma gitar,amfi,pedal üçlüsünü almaya gideceğim.Sizce seçimlerim başlangıç için iyi mi? tonlar beni tatmin eder mi?

Gitar : Cort x2 ( Sizinde önerebileceğiniz 350 TL'yi geçmiycek şekilde gitar varsa söyleyin )
    Amfi : Marshall MG-10
    Pedal : Boss DS-1 Distortion (2.el alacağım,sizinde önerdiğiniz pedal varsa ucuz kaliteli söyleyin lütfen)

Deneyebildiğin tüm gitarları dene alabileceğin maksimum fiyata, diğerleri ideal bence. Pedalıda salla editleyeyim saçmalamışım altta yazan arkadaşlara katılıyorum 15w bi amfi bi de gitar yeterli.
    Son güncelleyen Sinikael; 23-02-2011, 02:11.

Yorum

SweetChilO'Mine isimli üyeden alıntı Mesajı göster
      Arkadaşlar buraya çok danıştım hangi gitarı alsam vs. diye ama tam bir net cevap alamadım ve bu cuma gitar,amfi,pedal üçlüsünü almaya gideceğim.Sizce seçimlerim başlangıç için iyi mi? tonlar beni tatmin eder mi?

Gitar : Cort x2 ( Sizinde önerebileceğiniz 350 TL'yi geçmiycek şekilde gitar varsa söyleyin )
      Amfi : Marshall MG-10
      Pedal : Boss DS-1 Distortion (2.el alacağım,sizinde önerdiğiniz pedal varsa ucuz kaliteli söyleyin lütfen)
      Herşeyi anladımda pedal neyin nesi :S hadi aldın diyelim elindeki amfi pedaldan tam verim almanı sağlayabilecek mi, sana tavsiyem amfini daha kaliteli bir şey alman, 2. el al ama kaliteli al, ki ileride pedal dizmeye kalkıştığında paranı çöpe atma, seçtiğin gitarda başlangıç için çok tercih edilen gitarlardan, ibanez grg170dx lerede bak derim x2 dense

Yorum

Daha yeni başlıyorsun ne alsan tatmin eder sanırım ama pedalı falan salla bir gitarı çöz amfini 15 watt al pedalı salla.

Yorum

O gitar ve öyle bir amfide Ds1 son derece saçma. 2. el bir zoom g1 al bence en azından çaldığından zevk alırsın...

Yorum

Gitar içinde İbanez grgr121ex i tavsiye edebilirim. Daha başarılı buldum ikisini kıyasladığımda bir bak derim...

Yorum

Evet arkadaşlar başka yok mu 350 TL'yi geçmiycek şekilde gitar öneren? Tremola koluda olursa iyi olur.

Ayrıca daha hiçbirşey bilmiyorum arkadaşlar gitar hakkında ve pedalıda elektor gitara o ses efektlerini veriyor diye biliyorum ondan almak istiyorum ama amfidede o sesi çıkaran birşey varsa pedalı almayabilirim

Yorum

Arkadaşlar yarın almaya gi.dicem gitarı ve amfiyi, Cort x2 tatmin eder mi yoksa sizde önerin lütfen.

Yorum

cortx2 gerçekten fiyatına göre oldukça başarılı bir gitar ayrıca pedal dediğim gibi alma direk amfi al 10 watt olmasın 15 watt al almışken otur çalış birşeyleri çöz ondan sonra pedal falan düşünürsün ben başladıktan 2 sene sonra pedal aldım çok kafana takma pedal işi hastalık birazda.

Yorum

yigit20 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    cortx2 gerçekten fiyatına göre oldukça başarılı bir gitar ayrıca pedal dediğim gibi alma direk amfi al 10 watt olmasın 15 watt al almışken otur çalış birşeyleri çöz ondan sonra pedal falan düşünürsün ben başladıktan 2 sene sonra pedal aldım çok kafana takma pedal işi hastalık birazda.
                    Peki dostum pedalsızda gitardaki o efektli sesi çıkarabiliyor muyuz? ben pedalı sırf onun için istiyordum eğer amfide böyle birşey yapıyorsa gerek yok pedala?

Yorum

Hevesini kırmak gibi olmasın ama, ilk başta efekt alman hiçbir işe yaramıyor. Ben prosesör almıştım ikinci haftasında, "bu ne lan" deyip kenara koymuştum. O yüzden kafana çok takma efekt işini, biraz biraz çalmaya başladıkça efektin çok fazla bi işe yaramadığını anlarsın. Şimdiden iyi alışverişler.
                      Son güncelleyen Sinikael; 25-02-2011, 00:19.

Yorum

Sweet Child O'mine Sen Distortion'ı kastediyorsun Pedal'ın verdiği ses ile ve evet, birçok 15 Watt amfide Distortion zaten var. Başlangıç seviyesi için zaten Pedalın verdiği Distortion ile Amfinin verdiği distortion pek ayırt edilebilir değil. Yani evet, istediğin ses amfiden çıkar. Yalnızca iyi bak, amfinin distortion özelliği var mı? Pedal alacağın para ile daha iyi ve Distortion'ı daha güzel bir amfi alabilirsin O pedal 100 lira, ikinci el alsan 70 lira olsa, üstüne biraz da sen kat ve Marshall MG15R al derim

Yorum

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
                          :kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Yorum

gitarİST97 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                            kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
                            :kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
                            Yaşın kaç abicim

Arkadaşlar pedaldan vazgeçtim,sağolun bilgilendirdiğiniz için.15 watt amfi alacağım.

Gitar öneren?(-350TL)

Yorum

bana kalırsa acele etme. Gitar konusunda bana göre gitarlar 2 ye ayrılır biri ince saplılar diyerleride kalın saplılar. ARAsındaki farksa ince klavyeliler daha kolay çalınır(ibanez,jakson). ama jakson pahalı olduğu için bana kalırsa ibanez gitarlara bak. Ve gitarda hangi tür çalacağına karar veremediysen giterını humbekar, single, humbekar manyetikli al. Çünkü onlarda her tür tonu alabilir ve her türlü şarkıya ağit tonu alabilirsin. **** efekt için 15w lık marshall amfilere bak. Çünkü şimdi pedal alıcağına marshall 15fx modelli amfi alırsın ve alabileceğin ucuz pedallardan daha kaliteli tonlar alırsın. Bu yüzdende pedalın bi işe yaramaz. Yani şimdi kullanabileceğin bir amfi al (clean ve senin tabirinle efektli ton olanlardan ) sonrada hiç pedal işine girmeden marshallın 15 w lık nerdeyse 5 pedal görevi gören amfisi var onu alabilirsin. Ve emin ol ki pedal dan alacağın tonun 10 katı güzel bi tonu amfiden alırsan .

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X