Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2.El Rg370dx mi , Sıfır GRG120 mi?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş 2.El Rg370dx mi , Sıfır GRG120 mi?

Evet arkadaşlar başlıktada olduğu gibi ikisi arasında bi seçim yapmam lazım.Gittigidiyorda anlaştığım birisi var 2. el satıyor rg370dx i, ama 2. ellere güven olmaz perdeleri eskimiştir filan diyorlar.Sıfır grg120 mi alayım, yoksa 2. el rg370dx imi alayım?

2. el olan ürünün sayfası http://urun.gittigidiyor.com/Ibanez-...62187#aciklama

2. eli denemeni tavsiye ederim eğer öyle bir şansın varsa. Eğer yoksa satan kişinin neden sattığını araştır. Deneme şansın varsa tüm tellerde sırasıyla sıkıca bend yap akort kaçırıyor mu kontrol et. Tüm perdeleri kontrol et cızırtı var mı diye. Manyetikleri kontrol et. Daha sonra klavyesinin rahatlığına bakmanı öneririm

Yorum

Gitarı inceleme fırsatın varsa klavyesi vs bunları kontrol et. Tellerin klavyeye olan uzaklığı sapı nasıl eğer bunlardan anlamıyorsan anlayan birisi ile giderek kontrol etsen daha iyi olacağı düşüncesindeyim. 2. el olabilir sonuçca 1995 üretimi fender stratocaster gitarlara 1500-2000$ para veriliyor.

Yorum

Ben de 2. el aldım. Çok az kullanılmış olmasına dikkat edersen illa 0 olacak diye bir şey yok.

Yorum

Fiyatini bilmedigim icin birsey diyemiyorum...

30 yillik gitarim var, alirken perdelerini mikroskopta incelemedim, gitar hic calinmiyorsa almazsin, perdelerde ufak asinmalar her zaman olur ve yeri geldigi zaman yeni perde caktirirsin ne olacak...

Yorum

dostum alacağın kişiye sor neden satıyor önce sonra fretlere bak gitar seçimine de gelinde bende rg370dx kullanıyorum çok memnunum gitar temiz ise bunu al derim

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
            Initializing Tabs & loading Content...
            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
            X