Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Warlock Kasa Gitar

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Warlock Kasa Gitar

Arkadaşlar bütçem 1000 TL, warlock kasa bir gitar almak istiyorum. Deneme fırsatım olmadan birkaç seçenek oluşturdum kendi kendime..

1) B.C. Rich IT Warlock Shadow Electro Guitar

2) LTD AX 50

3) B.C. Rich Metal Master

Klavyesi rahat bir warlock kasa arıyorum özetlersek.. Bir öneriniz var mı?

Teşekkürler

ax-50 ama bana kalırsa LTD nin tum modelleri cunku ltd kendi firmasında uretilio bc rich ' i cort uretio aynı sekilde ibanez'ide cort uretio o yuzden sen gel beni dinle kım ne derse desin bu konuda **** tecrübeliyim. ex 50 sustrain li bi gitardır ax50nın akordu cabuk kaçar ve telleri yıpranır cunku dıkkat edersen teller arka taraftan one dogru cıkıyo ex 50 de dırek onden gelio. beni dinle denemeden gitar alınmaz git dene pera muzık yardımcı olacaktır. ama 1000 lira bütceye ben olsam birazdaha bekler bayaram harclıklarımı ustune koyar 1.200 liraya LTD-ex 260 alırım. dahada gitar almam.

Yorum

Neden Warlock 1000 tl ye daha güzel farklı kasalarda gitar alabilirsin.

Yorum

oenmli olan ksa değil ağac ve manyetık arkadas bunu unutma ama extreme bişiler istiosan ex ax fx viper falan bak bu kasalara

Yorum

ya sonuçta bu gitarı alıp çok uzun süre kullanacağım, gözüme bir yerde hoş gelmesi de lazım.. yoksa 1-2 ay sonra sıkılmaya başlarım. tabi ağaç, klavye en önemli şeyler ama sevmediğim görünüşte bir gitarla bir yere kadar gidebilirim.

manyetiği ilerde değiştiririm sorun olmaz.

sevmediğiniz bir kızla 25 yaşındayken mantık evliliği yapmak gibi birşey.. bir süre gider ancak sonra ne olacağı belli olmaz

yani demek istediğim sırf görünüşüne göre almak istemiyorum, ilk aşamada klavyesi rahat olsun ve warlock olsun. ileride taktırırım iyi bir manyetik..

Yorum

EmRLanD isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            ax-50 ama bana kalırsa LTD nin tum modelleri cunku ltd kendi firmasında uretilio bc rich ' i cort uretio aynı sekilde ibanez'ide cort uretio o yuzden sen gel beni dinle kım ne derse desin bu konuda **** tecrübeliyim. ex 50 sustrain li bi gitardır ax50nın akordu cabuk kaçar ve telleri yıpranır cunku dıkkat edersen teller arka taraftan one dogru cıkıyo ex 50 de dırek onden gelio. beni dinle denemeden gitar alınmaz git dene pera muzık yardımcı olacaktır. ama 1000 lira bütceye ben olsam birazdaha bekler bayaram harclıklarımı ustune koyar 1.200 liraya LTD-ex 260 alırım. dahada gitar almam.
            ibanez'i cort mu üretiyor uçma hocam

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
            Initializing Tabs & loading Content...
            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
            X