Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hard ve trash metal için pedal

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş hard ve trash metal için pedal

hard ve trash metal için hangi pedalları tavsiye edersiniz kullananlar yazarsa çok memnun olurum.metallica pentagram ıron maiden vs.

Bütçeni belirtirsen yi olur..

Yorum

digitech hardwire TL-2 Metal bir öneridir.
      bunun demolarını youtube den falan araştırmanı tavsiye ederim hatta resmi sitesinde kısa kısa 4 kayıt bulunmakta , fiyatı sanırsam 230 ytl civarı.

Yorum

ya forumda bu konu hakkında genis bilgilere ulasabilirsin. ben mt2 kullanıyorum metallica pentagram tonlarına yetiyor.sen yinede forumda arastırma yaparak ve pedalları deneyerek al bence

Yorum

bnden de bi öneri bunu kndim de alacağım dan sölüorm metal muff alabilirsin arkadaşm snn sölediklerini desteklemş olur

Yorum

bende kirk arkdaşıma katılıyorum. metal muff pek çok kişi tarafından hem riffler hem sololar için en iyilerden biri deniyor ki bana göre en iyi.
            wah olarak jim dunlop zakk wylde derim.(slash bütçeyi kasabilir.)

Yorum

Trash metali çok seviyor ve çalarken başka alemlere gidiyorsan metal muff tam senlik bir pedaldır. Ama piyasa bulmak zordur, stoklara geldiği gibi bitiyor

Yorum

Bence amfiniz de önemli, sağlam bir amfiniz olduktan sonra üzerindeki od/dist ne varsa o bile yetebilir size. İlla pedal illa pedal değil olay, lütfen dikkat edin.

Yorum

mitra isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                  hard ve trash metal için hangi pedalları tavsiye edersiniz kullananlar yazarsa çok memnun olurum.metallica pentagram ıron maiden vs.
                  Boss ml-2 veya mt-2

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                  Initializing Tabs & loading Content...
                  Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                  X