Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MT-2 / Metal Muff

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş MT-2 / Metal Muff

Arkadaşlar ben distortion pedalı almayı düşünüyorum.Ancak bütçem sınırlı.Şimdi MT-2'nin 2. eli 100-120 ytl arasında değişiyor.Yani ben bu parayı 2 ay içinde bulabilirim.Fakat metal muff için daha fazla zamana ihtiyacım var.Zaten elimde ts9dx var bu iki pedalı birlikte kullanırsam yeterli olur mu? Yoksa metal muff almamı mı önerirsiniz?
    Son güncelleyen WhisKy; 11-01-2009, 21:53.

metal muff al yeter.metal muff aldıktan sonra mt-2 den soğudum.

Yorum

vala 2 tane dist. pedalını aynı anda kullanmak gereksiz gürültü yaratır saçma olur ayrıcada boss mt2 pedal japon firması ama pedallar tayvanda yapılıyor biz buna kısaca dandik diyoruz ama metal muff usa yapımı heryerde ve herkesde de rüştünü ispat etmiş süper bir pedal al 30 sene kullan banamısın demez...sertlik konusundada
      alayından iydir çünki gereksiz sert bir pedal değil kontrol edilebilir ayrıca üstündeki top boost bir grubun varsa ilaç gibi gelecektir...

Yorum

Metal muff kullanıyorum 4 aydır, yanında da jackhammer, kullanırken ikisini bi arada şunu farkettim. Metal muff yanına pedal istemiyor. İlla yanına pedal konulacaksa çok yumuşak bir overdrive konmalı, yoksa çok fuzz bir ses veriyor. Tonları ise tam trash metal ve ötesine hitap ediyor(bence). İcra ettiğin müzik, progressive, rock, blues tarzı şeyler içeriyorsa hiç bulaşma, metal muff'a vereceğin parayla Keeley Modded DS-1 al derim

Yorum

bizim küçük çaplıda olsa grubumuz var metallica,megadeth tarzı bir ton lazım yani bunların dışındada çalsak bana böyle bir ton olsa yeter arada türkçe olarak duman,mor ve ötesi filan çalabiliriz bende ts9 olduğu için soruyorum mt-2 ile birlikte kullanırsam bu pedalı metal muff ile aradaki kalite farkı belki kapanabilir diye düşünüyorum.

Yorum

deminde dediğim gibi yazık vericeğin paraya sen o ibanez dist.i tut elinde onun tonları türkçe rock için yeterli metal muff al bi tane thrash için tek geçerim...

Yorum

bencede ts9 biraz gain eklenerek türkçe rock için yeterli bu metal muffta olsa mt-2 de olsa o konuda sorunum yok.trash için soruyorum zaten.yorumların hepsi metal muff diyor.Karar verdim biraz daha bekleyip metal muff alacağım.bu arada metal muff un 2.el fiyatları nasıl?

Yorum

ben 2. el aldım 150 ye temizse 2. el alsanda olur

Yorum

mt 2 almayı düşünme bile. gitar çalmayı bilmiyordum bana kakalamışlardı bu dandik pedalı bilseydim almazdım. tonlar oldukça dandik solo 0, al bi metal muff gitsin pişman olmazsın.

Yorum

150 tl bulabilirsem alırımda millet abartmış 2.elini 220 tlye satıyo insanları salak yerine koyuyorlar.zaten sıfırı 250 tl

Yorum

onlar yem atıyo sen tamam dersen satarlar işte halbuki onların 150 tl bekletisi vardır sen pazarlık yapmazsan 220 ye verir durduk yere haksız kara geçer dediğin gibi zaten 0 ı 250 2. eli fiyatlandırırken 2.eli pisayada forumlarda kaça gidiyor bi araştırmak gerek yani anlıycağın onlar 150 ye fit aslında ama zarf atıyolar yeme...

Yorum

150 ytlyi 2 ay içinde tamamlıcam.o arada dolar düşerse 0 da alabilirim.zaten 2.el alırsam gittigidiyordan veya ona benzer bir siteden alıcam kesin.

Yorum

150 nin üstündeyse pazarlık et ya zarf atıyodur enayi arıyor ya da piyasayı bilmiyodur

Yorum

ya ben sana bedava veriim gerekiyosa o pedalı, o fiyata bile değmez. metal muff bile -ki hem kaliteli bi distortion hem boost pedalıdır 2 pedal gibi kullanılabilir- 240 milyon (param yetmez falan deme inan bana mt2 almakla paranı çöpe atmış olucaksın). ayrıca boss mt 2 metal zone 170 milyon hiç kullanılmamışı, 2. el nası 220 *****?

burdan ses kayıtlarını dinle, aradaki farkı gör, gene de alıcam dersen bu siteden 0ını al

Boss MT-2 Metal Zone Distortion Pedalı (mt2)

electro-harmonix Metal Muff Distortion Pedalı (metal muff)
                            Son güncelleyen goth; 12-01-2009, 00:08.

Yorum

yok metal muff un 2.elini 220 tlye satanlar var dedim.mt-2 o kadar olsa konusunu açmam zaten.bende biliyorum aradaki kalite farkını fakat fiyat/kalite oranını değerlendirmek için bu konuyu açtım.yani metal muff aradaki ödeyeceğim farka değer mi diye.sizin yorumlarınızla karar verdim biraz daha bekleyip metal muff alıcam.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X