Duyuru

Collapse
No announcement yet.

analog setup veya prosesör

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş analog setup veya prosesör

sssssssssss
    Son güncelleyen duisoman; 21-05-2010, 20:20.

eğer bu işi meslek yapacaksan başarılı olmuş olman gerek ki başarılı değile benziyorsun grubunu kur eğer başarılı oluyorsan ya da milleti çosturuyorsan setup ını kurabilirsin şimdilik git ve sadece bir tane ds-2 al.

Yorum

alkaramirax isimli üyeden alıntı Mesajı göster
      eğer bu işi meslek yapacaksan başarılı olmuş olman gerek ki başarılı değile benziyorsun grubunu kur eğer başarılı oluyorsan ya da milleti çosturuyorsan setup ını kurabilirsin şimdilik git ve sadece bir tane ds-2 al.
      Biraz daha sevecen mesaj yollasan daha iyi olurdu sanki düşmana yazarmış gibi oldu . Dostum analog pedal prosesörden her zaman için 1 adım öndedir(benim görüşüm). O nedenle analog pedal almanı kesinlikle tavsiye ederim. Ben prosesörlerle pek ilgilenmediğim için bir şey diyemeyeceğim. Birde mesajlarını forum kurallarına göre düzenlersen daha iyi olur Kalın harflerle yazmak yasak.

Yorum

kesinlikle yanlış anladın.
        sana herhangi bir çıkışmada falan bulunmuyorum
        eğer öyle anladıysan çok özür dilerim.

orada gitarının modeli falan yazmıyor bazıları oluyor böyle seni onlarla karıştırmışım kesinlikle pardon.

Yorum

Ben de analog taraftarıyım (prosesör kullanmama rağmen/amfi 10 wat ta )
          Yalnız yazdığın setup ta mt-2 yi yi satıp ds-2 almanı ve wah olarak ta crybaby(gcb95-535q-95q gibi) ye de bir bakmanı öneririm bunun yanında morley bad horsie 1-2 gibi popüler ve bir çok kişinin kullandığı wah pedallarına da bakabilirsin.

Yorum

Umarım konserlerini tbx15 ile vermiyorsundur Hani başarılısın ya ondan dedim

Sakın ama sakın prosesör alma bu aşamada, analogları toplamaya devam et

Crybaby 95q otomatik anahtarlı bir wah, altında yay olduğu için hep yukarı geliyor ve kapanıyor (auto return).

DS2 konusunda ben de katılıyorum (ayrıca sahibiyim). Tuşe açısından DS1 ve DS2 gerçekten bir numara, distortion pedalları arasında.

Yorum

Blues, jazz çalacaksan diğerlerinin dediği gibi bir Boss DS-2, yanına da bir Ibanez TS9DX iyi gider.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
              Initializing Tabs & loading Content...
              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
              X