sssssssssss
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
analog setup veya prosesör
Collapse
X
-
alkaramirax isimli üyeden alıntı Mesajı göstereğer bu işi meslek yapacaksan başarılı olmuş olman gerek ki başarılı değile benziyorsun grubunu kur eğer başarılı oluyorsan ya da milleti çosturuyorsan setup ını kurabilirsin şimdilik git ve sadece bir tane ds-2 al.. Dostum analog pedal prosesörden her zaman için 1 adım öndedir(benim görüşüm). O nedenle analog pedal almanı kesinlikle tavsiye ederim. Ben prosesörlerle pek ilgilenmediğim için bir şey diyemeyeceğim. Birde mesajlarını forum kurallarına göre düzenlersen daha iyi olur
Kalın harflerle yazmak yasak.
Yorum
-
Ben de analog taraftarıyım (prosesör kullanmama rağmen/amfi 10 wat ta)
Yalnız yazdığın setup ta mt-2 yi yi satıp ds-2 almanı ve wah olarak ta crybaby(gcb95-535q-95q gibi) ye de bir bakmanı öneririm bunun yanında morley bad horsie 1-2 gibi popüler ve bir çok kişinin kullandığı wah pedallarına da bakabilirsin.
Yorum
-
Umarım konserlerini tbx15 ile vermiyorsundurHani başarılısın ya ondan dedim
Sakın ama sakın prosesör alma bu aşamada, analogları toplamaya devam et
Crybaby 95q otomatik anahtarlı bir wah, altında yay olduğu için hep yukarı geliyor ve kapanıyor (auto return).
DS2 konusunda ben de katılıyorum (ayrıca sahibiyim). Tuşe açısından DS1 ve DS2 gerçekten bir numara, distortion pedalları arasında.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum