Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hediye denizi.com A. Sanchez 1015?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Hediye denizi.com A. Sanchez 1015?

Merhaba arkadaşlar.

Hediye denizi sitesinde Antonio Sanchez 1015 model gitarın satılık olduğunu gördüm. 1000-1100 liralık sıfır fiyatı olan bu gitarın orada 475 liraya satıldığı yazıyor bu durum kafamı karıştırdı.

Tabii Antonio Sanchez almak istediğim için iştahımı kabarttı doğrusu. Ama ucuz etin yahnisi hesabı huylandım.

Bu siteyi bilen var mı? Almak doğru olur mu? sonuçta gitarı görmeden almış olacağım.

Bu marka gitarın sahteleri üretiliyor mu? Yani çakma olabilir mi gitar?

Neden ucuza satıyorlar acaba merak ettim doğrusu.

sakın

dostum bence bu isin içinde birsey var. bende antonio shancezin s 10 modeli var 630 lira fiyatı var ki bu gitar en basic modelidir.. dikkat et derim

Yorum

"Renk: Afrika deseni İleri seviye ve profesyonel gitaristlerin tercihidir."

Extreme marka elektro gitarın açıklamasına bunu yazan siteden ne kadar iş olur,sen düşün.

Yorum

Hatta,şuna bir bak.

Fiyata dikkat!

Yorum

EmgHzZw isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          Yuh! yani. İnsanlarla dalga geçiyorlar resmen. Gitarın fiyatı 10 TL yazıyor, ürün açıklamasında da "Profesyoneller için özel el yapımı klasik gitardır" ve "Bu ürünün en önemli özelliği muhteşem ötesi doyurucu ses tonu" ! yazıyor, 10 TL'ye! Şok oldum resmen...
          Son güncelleyen CriMMinS; 30-06-2011, 18:41.

Yorum

bana kalırsa hiç ucuz diye satın almaya falan kalkma. internette dolandırıcı çok. daha önce başka bir konuda internetten alışverişte dolandırıldığım için seni uyarmak istedim. Şikayetvar sitesinde bir şikayet bildirilmiş. fakat sayfayı açamadım. internetten bu siteyi araştır bence.

Yorum

Ben burdan güzel bir saat aldım geldi ama bir şey diyemem. 10 liralık gitarı satmak için dedikleri şeyler gerçekten akıl karıştırıcı ama benim saat geldi yani

Yorum

Profesyoneller için özel el yapımı klasik gitardır
                Antonio Sanchez dünyada en çok saygınlığı olan ve bilinen markalardan birisidir
                Bu ürünün en önemli özelliği muhteşem ötesi doyurucu ses tonu

Gitarın özelliklerinde dedikleri şeye bak

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                Initializing Tabs & loading Content...
                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                X