Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yardımlarınızı bekliyorum

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

yardımlarınızı bekliyorum

merhaba bende elektro gitar çalıyorum ama son 2 haftadır nedense gitar çalmak istemiyorum anlatamıyorum ben çalmak istemiyorum çalıncada bırakamıyorum sonra crazy trainin başı çok hoşuma gidiyor http://www.timsah.com/Elektro-gitar-...in/N0r0TzkKC6e özelliklede bunun gibi çalmak sizin bu şarkıyı çalıyosanız nasıl öğrendiniz ve bunun gibi gitardan soğuyanlar varsa nasıl geri döndüler yardımcı olurlarsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler
    Son güncelleyen galtor9; 16-09-2011, 18:52.

severek calabilecegın bi parca bul . ben ne zman sıkılsam distortionda full gain verip kafamı falan sallayarak slipknot - psychosocial parcasını calıyorum cok da gaza gelıyorum calarken .

Yorum

gitar pro yu indirdim baktım çaldım yani seviyen yetiyorsa çalarsın yetmiyorsa çalışırsın çabalarsın zamana bırakırsın biraz. Ne kadar emek o kadar tavuk döner.

Yorum

yigit20 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        gitar pro yu indirdim baktım çaldım yani seviyen yetiyorsa çalarsın yetmiyorsa çalışırsın çabalarsın zamana bırakırsın biraz. Ne kadar emek o kadar tavuk döner.
        tabi calısmanla da alakalı bu işler . calısırsan calarsın yoksa durdugun yerde sayarsın

Yorum

Bıkmadan sürekli özelliklede metronomla saatlerce çalışıp Çalabilirsin bu parçayı.

Yorum

Başka bir derdin vardır, yoksa gitardan soğumak kolay kolay başına gelebilecek bir durum değildir.

Kız meselesi mi? Hı? Anlat olm bizbizeyiz...

Yorum

Kişinin içinde istek olduktan sonra soğuma-bıkma gibi durumlar olmaz yeterki o kişinin içinde müzisyen ruhu,müzik duygusu olsun.1-2 hafta ara ver kafanı dinle sonra birşeylerin eksik olduğunu anlayacaksın gitarını eline aldınmı eksiklik neymiş anlarsın.Bu arada guitar pro-tablatür gibi kolay şeylere alışmayın müzikte biryere gelemezsin hatta geriye adım atarsın.Bunlar benim kendi önerilerim...

Yorum

thebadseeds isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                Başka bir derdin vardır, yoksa gitardan soğumak kolay kolay başına gelebilecek bir durum değildir.

Kız meselesi mi? Hı? Anlat olm bizbizeyiz...
                yo kızlarla alakası yok belkide bi süredir kursa gitmedim yeni birşey öğrenmediğimdendir

Yorum

Konu basligini duzenleyin yoksa konu kapatilacak.

Yorum

galtor9 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    yo kızlarla alakası yok belkide bi süredir kursa gitmedim yeni birşey öğrenmediğimdendir

Kursa gitsen de başkaları sana istemediğin şeyler öğretebilir. İstediğin şeyleri öğrenmeye bak, ne çalmak istiyorsan onu öğren. Guitar pro 4 bul, çok faydalıdır, öğreticidir.

Yorum

thebadseeds isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      Kursa gitsen de başkaları sana istemediğin şeyler öğretebilir. İstediğin şeyleri öğrenmeye bak, ne çalmak istiyorsan onu öğren. Guitar pro 4 bul, çok faydalıdır, öğreticidir.
                      elimde gitar pro5 var onu kullanıyorum

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                      Initializing Tabs & loading Content...
                      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                      X