Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Akustik Gitarda Solo

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Akustik Gitarda Solo

Merhaba arkadaşlar ben gitara klasik gitarla 7 ay once basladım ve kendimi geliştirip Piraates Of Cerribean,Me İmmortal vb. parcaları solo olarak calmaya basladım aynı shunga sungun caldıgı ama benim parmak pena olmadıgı için parmakla calıyorum neyse sorum ise su ben akustik gitar alma kararı aldım ve btane akustik gitar aldım yanlız tel ile sap arasındaki aralık 6mm oldugundan hem kelepce tam kapatmıyor hem ben 10 sn caldıktan sonra cok yoruluyorum ve de calarken kaydırma yapamıyorum teleride birbirine klasiginkinden cok cok yakın bu yuzden calamıyorum anlıyacagnız ben akustik fingerstayla calmak istiyorum bunun icin akustik gitarlar,su solo için,şu ritim icin vs. şeklinde gruplara ayrılıyormu bilen birisi varsa lutfen beni aydınlatsın.

Marka-modele göre ufak değişiklikler olsa da genel olarak dediğiniz gibi olur akustik gitarlar.Ben yıllarca klasik çaldıktan sonra akustiğe geçtim pek de farklı gelmemişti bana.Kelepçe tam kapatmıyorsa akustik gitara özel kelepçe alın.Çok yorulma olayı da teller çok sertse daha ince ve yumuşak olanını alabilirsiniz.Ama başta da dediğim gibi akustik gitarın yapısı böyledir,keşke denemeden almasaydınız.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
    Initializing Tabs & loading Content...
    Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
    X