Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ses sinema sistemi mi amfi mi?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Ses sinema sistemi mi amfi mi?

Merhaba.Bende premier pht-36950 sinema sistemi var.Üzerinde de mikrofon girişi var ve elektro gitarı aldığımdan beri burdan bağlıyordum.Ancak amfinin üzerinde ekolayzır olmasına rağmen m,krofon girişinden bağladığım için etki etmiyor.Yani bass sesleri kısamıyorum bu yüzden de kalın tellere vurduğumda çok fazla bass sesi geliyor.Mecburen kısık seste çalıyorum bu yüzden.
    Benim sormak istediğim şey şu aslında.Benim sinema sisteminin özellikleri şöyle.5 tane hoperlör 30w, subwoofer ise 50w.Ben amfi alırsam bu sinema sisteminden düşük kalite de mi olur.(Alacağım amfi 30w civarı olacak).Onun yerine pedal alıp ses sistemine bağlamaya devam mı etmeliyim?

Sistem bu: http://www.almayageldik.com/UrunDeta...&carpanID=6360

Amfi modelleyici alıp onu da ses sistemine bağlayarak çalışmaya devam edebilirsin.

Amfi modelleyicilerde ekolayzır ayarı vardı galiba.

Yorum

Kadir Can isimli üyeden alıntı Mesajı göster
      Amfi modelleyici alıp onu da ses sistemine bağlayarak çalışmaya devam edebilirsin.

Amfi modelleyicilerde ekolayzır ayarı vardı galiba.
      Fiyatlarına baktım da en az bi amfi kadar pahalı.Onun yerine üzerinde ekolayzer olan ucuz bi prosesör alsam onunla da bass sesini kısabilirmiyim?

Daha doğrusu böyle birşey varmı?
      Son güncelleyen aslan_kral; 30-08-2010, 14:32.

Yorum

Prosesör de alabilirsin ancak üzerinde ekolayzır varsa.Şu senin işine yarayabilir.http://www.mydukkan.com/urunler_deta...d=5103&gid=720

Bu konuda fazla bir bilgim yok ama ekolayzır pedallarını ve prosesörleri araştırabilirsin.

Yorum

Prosesör de alabilirsin ancak üzerinde ekolayzır varsa.Şu senin işine yarayabilir.http://www.mydukkan.com/urunler_deta...d=5103&gid=720

Bu konuda fazla bir bilgim yok ama ekolayzır pedallarını ve prosesörleri araştırabilirsin.
          Linkteki alet **** işime yarar sanırsam.Yardımların için teşekkürler.

Yorum

Rica ederim.Yalnız ekolayzır pedalını kullanmak çok iyi gelişmiş bir kulak ister.Onu kullanırken dikkatli olmalısın.

Kolay gelsin.

Yorum

Boss mt2 metal zone da eq varmış.Acaba bu pedalı alsam bass sesleri kısabilirmiyim.Hem böylece 1 taşla 2 kuş vurmuş olurum.

Yorum

O ürün hakkında bir fikrim yok ama ekolayzır ayarı varsa kullanabilirsin gibi geliyor.
                Yine de bir müzik markette o işe yarayıp yaramadığını sorsan iyi olur.

Yorum

aslan_kral isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                  Boss mt2 metal zone da eq varmış.Acaba bu pedalı alsam bass sesleri kısabilirmiyim.Hem böylece 1 taşla 2 kuş vurmuş olurum.
                  preamp olmadığı için verim alamazsın,bıcız bıcız bi ses çıkar
                  prosesör alman daha mantıklı sanırım,eq ayarı yapabilir ve kabin modellemeri sayesinde daha verimli kullanabilirsin ses sistemini..

Yorum

O ürün hakkında bir fikrim yok ama ekolayzır ayarı varsa kullanabilirsin gibi geliyor.
                    Yine de bir müzik markette o işe yarayıp yaramadığını sorsan iyi olur.
                    Forumdan biraz araştırayım en iyisi.Umarım eq işe yarar.

Yorum

Umarım.Kolay gelsin.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                      Initializing Tabs & loading Content...
                      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                      X