selam, ibanez grg170dx gitarımı direk ses kartına bağlamak istiyorum https://www.muzikussu.com/audient-id4-mk2-usb-ses-karti Audient İD4 için ne diyorsunuz ?
gayet iyi ingiliz burburown preamplarına sahip
bilgisi önerisi olan...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arama Sonucu
Collapse
0,0170 saniyede 500 sonuç bulundu.
Anahtar Kelimeler
Üyeler
Etiket
-
Elektro Gitarım için İyi Preamplı Bir Ses Kartı arıyorum
-
"IBANEZ GRG170DX" bu gitara bak derim.
-
Ibanez GRG170DX mi yoksa Schecter Sgr C-1 mi?
Elektro gitara yeni başlayacağım. Bu iki model arasında kaldım. Aslında metalciyim ama alacağım gitarda yakalayabileceğim ton sayısının maximum olmasını istiyorum. GRG170DX HSH olduğu için daha fazla ton yakalayabileceğimi düşünüyorum...
-
CORT M600 vs ESP LTD EC256 vs SCHECTER OMEN EXTREME 6
Arkadaşlar iyi günler. Şu anda İbanez Grg170dx gitarım var bunu satıp başlıktaki üç gitardan birini almayı düşünüyorum. Bütçem 2500 Tl . Yeri gelince çok sert şeyler de çalmak istiyorum, yeri gelince de bir november rain solosuna...
-
-
Blues calmaya nasil baslamaliyim
Arkadaslar merhaba yaklasik 3 senedir gitar ogrenmeye calisiyorum kurs gibi yerlere gitmedim kendimden alayli bir sekilde fakat bu 3 sene boyunca gercekten muzigi cok sevdigim ve gitara cok merakli oldugum icin kanimca cok yararli gecti ayrica bareli...
-
Zulwarn Güzel seçim Bende bir ara arkadaşımın Ibanez grg170dx i ile takılmıştım. Hem clean olsun hemde distortion olsun tatminkar bir tonu var. Her tonu yakalıyor namussuzHayırlı ugurlu olsnn. Klavyesi de bir o kadar rahattır...
Yorum bırak:
-
Alınık gitar ve amfi
Aradığım üç gitar var, Ibanez grg170dx ve Squier Bullet Strat HSS ya da Squier Affinity Strat HSS. Antalya içi olursa çok sevinirim ama diğer şehirlerden olursa da sahibindende get sistemiyle ya da gg'den alabilirim.
Amfi ise Laney HCM15R,...
-
-
Cort X6-İbanez GRG170dx
Arkadaşlar bu iki gitarın arasında kaldım bütçem ortalama 600-700 lira kadar önce gitar - haftaya amfi alacağım genellikle Rap müzik ile uğraştığım için heavy metal ile aram berbat ama Türkçe rock hoşuma gidiyor gem clean hem de normal...
-
Grg170dx titreme sorunu
Selam ibanez grg170dxim var mesela 5.telde bir perdeye basiyorum eger 4. Telde bi perdeye basarsam 4. Teldeki ses cizirdiyo bizzliyo illa elimi 5. Telden kaldirmam lazim bu neden kaynakli
-
Grg170dx
Selam ibanez grg170 dxim var mesela 5. Telden bir perdeye basiyorum eger elimi 5. Telden kaldirmadan 4. Teldeki bir perdeye basinca 4. Teldeki ses cizirdiyo bizzliyo illa elimi 5. Telden kaldirmam lazim bu neden kaynakli
-
Fikrinize İhtiyacım Var
Ben elektro gitara başlamak istiyorum gitar için max:1000tl bütçem var. Öneriniz nedir?
not: gitarın manyetikleri H-S-H veya H-H olursa iyi olur
Başka bir soru: İbanez grg170dx, ibanez grg150, epiphone les paul 100 veya Jackson js22...Son güncelleyen bağlamaüstadı; 05-08-2015, 17:34.
-
arkadaşlar yaklaşık 3-4 senedir ibanez grg170dx kullanıyorum. genellikle metal çalıyorum ve akort değiştirmem gerekiyor drob akort yapmam gerekiyor ve tremolo ve köprü ayarı yapmak sıkıntı *****
sabit köprü bir gitar alsam sıkıntı...
Yorum bırak:
Yorum bırak: