Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arama Sonucu
Collapse
0,0032 saniyede 13 sonuç bulundu.
Anahtar Kelimeler
Üyeler
Etiket
-
2.El Rg370dx mi , Sıfır GRG120 mi?
Evet arkadaşlar başlıktada olduğu gibi ikisi arasında bi seçim yapmam lazım.Gittigidiyorda anlaştığım birisi var 2. el satıyor rg370dx i, ama 2. ellere güven olmaz perdeleri eskimiştir filan diyorlar.Sıfır grg120 mi alayım, yoksa 2....
-
Grg170dx , Grg270 b karşılaştırma
Arkadaslar Grg170dx gitar almak istiyorum . Fakat Ibanezin grg270b gitarını gordum sizce ton olarak grg170dx den daha mı iyi?
Veya 400-600 lira aralığında baska ne önerirsiniz ?
-
İbanez Grg170dx + AMP
Merhaba arkadaşlar.Ben forumda yeniyim , ayrıca gitara da yeni başlıyorum.Biraz araştırma yaptım ve yeni başlayanlar için İbanez grg170dx in çok uygun olduğunu gördüm.Gerek markanın ibanez olması gerek yeni başlamam dolayısıyla bu...Son güncelleyen shaman_ibz; 21-09-2009, 14:15.
-
Cort X6 - Ibanez GRG170DX - Epiphone special II
Yeni gitar alacağım sizce hangisi daha iyi , tarzım Black Metal,Heavy Metal , Punk(hiç alakasıyok ama),Rock
-
Ibanez GRG170DX neden çok satılıyor?
Herkese merhaba, forumdaki ilk mesajım.
Dikkatimi çeken bir olay var, ikinci el elektro ilanlarına bakıyorum. Ibanez'in GRG170DX modeli heryerde karşıma çıkıyor. Çoğu da yeni, 5-6 ay kullanılmış. Bu gitarı alan pek memnun...
-
ibanez rg321-mh mı yoksa ibanez grg170dx mi?
arkadaşlar ibanez rg321-mh ya da grg170 dx buldum ikisinin arasındaki fiyat farkını biliyorum ama ikinci elde 90 milyonluk fark var bu farka sizce değer mi?
-
Cort X5 mi Ibanez GRG170DX mi ???
Arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
-
ibanez grg170dx--cortx6 --Cort KX5BP-- Cort X2BP
arkadaşlar elektro gitar alacağım..bu konuda çok bilgili olmadığım için bi türlü karar veremiyorum..ibanez in sadece ismi mi var yoksa verdiği ses açısından gerçekten ayrıcalıklı mı?floyd rose alsam ayar yapma hakkında hiçbirşey...
-
ibanez grg170dx **** ??
yakın zamanda elektro gitar alacağım bütçem çok yüksek değil 400 ytl max. bu paraya iyi bir gitar+amfi ne tavsiye edersiniz??
ibanez grg170dx ile beraber 10w bi marshall almayı düşünüyorum eer aynı fiyata daha iyi bi kombinasyon...
-
Ibanez GRG170DX alacağım
arkadaşlar ben Ibanez GRG170DX almayı düşünüyorum ama şuan için sadece gitarı alabilirim amfi alacak kadar param yok.aslında yazın hem gitarı hemde amfiyi alcaktım ama hemen bi gitara sahip olmak istiyorum.şmdilik sadece gitarı alsam yazında...
-
Ibanez Grg170dx,Gsa60, Cort G250,G254 washburn x20
Arkadaslar Uzun Zamandır Buradaki Gitar İncelemelerini Okuyodum Ama Ancak Simdi Üye oldum (belki gitar almak için ancak parayı biriktirmiş olmamdandır)
Açıkçası Sıfırdan Gitara baslayacagım (az bir şey Klasik gitarla...
-
Ibanez GRG170DX - Cort X2 - Cort X6
Merhaba arkadaşlar..Ben henüz yeniyim..Bir elektro gitar almak istiyorum..Yukarıda yazdığım gitarlar arasında kaldım..
Benim aklıma takılan bir kaç sorunun cevabını ve bu gitarlarla ilgili bildiklerinizi,yorumlarınızı sizden rica...
-
Ibanez GRG170DX nasıl sizce?
ibanez GRG 170 DX model bir elektro aldym 2 gün önce.. arady?ym amfiyi bulamady?pymdan tama olarak deneme imkanymda olmady. Elktro çalmaya yeni ba?layaca?ym ama kötü bi gitarlada ba?lamak istemedim bu bana göre iyi bi gitar ama bilen arkada?lar...