Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arama Sonucu
Collapse
0,0063 saniyede 14 sonuç bulundu.
Anahtar Kelimeler
Üyeler
Etiket
-
rg370dx floyd rose sorunu
arkadaşlar rg370dx elektro gtarda eski tel takımı 0.9 du , yeni tel taktım kalınlık 1.1 telleri ilk takmışken herşey düzgün floyd rose dümdüz, ama akord yaparken telleri gerdiğimde floyd rose acaip kalkıyor, teller çok yükseliyor rahat...
-
2.El Rg370dx mi , Sıfır GRG120 mi?
Evet arkadaşlar başlıktada olduğu gibi ikisi arasında bi seçim yapmam lazım.Gittigidiyorda anlaştığım birisi var 2. el satıyor rg370dx i, ama 2. ellere güven olmaz perdeleri eskimiştir filan diyorlar.Sıfır grg120 mi alayım, yoksa 2....
-
rg370dx ten sonra rgt42dx nasl olur?
arkadaşlar, rgt42dx nasıldır?. hardrock-metal arası çalıyorm. 370dx in artık beni tatmin etmediğini düşünüyorm. rg370dx ten sonra rgt42dx almak mantıklımıdır? yoksa bi süre(uzun bi süre) para biriktirip rg2550z almak daha mı iyi olur? teşekkrlr....
-
RG370DX ve EMG Zakk Wylde set.
Arkadaşlar merhabalar,
Bir konuda yardım isteyeceğim. Rg370Dx kullanıyorum. Ben gitarda ses kadar görüntüyede çok önem veririm. Sert tonlar istediğim için sadece ama sadece EMG ile ilgileniyorum. Ancak canımı sıkan bir başka...
-
Rg370dx fabrika değişimi Kore > End.
Merhabalar,
Daha önce 800 e rg370dx almıştım ozamanlar koreye düsmüstü 370dxlerin üretimi simdiyse endonezyaya.. üretimle beraber fiyatta düsmüs.. benim sorum rg370dx in endonezya üretimi olması bir problem yaratırmı?
-
Ibanez RG370DX yanına hangi amfi ve efekt aleti
arkadaşlar ben Ibanez RG370DX alıcam yanına amfi ve efekt aleti alıcam efekt aleti hakkında hiç bi bilgim yok ne işe yaradığı hakkındada bi bilgim yok. amfi olarak laney 35 watt düşünüyorum yanınada 200 ytl lik efekt aleti ya da şöyle...
-
IBANEZ RG370DX ve RG350EX ARASINDAKİ FARKLAR...
Arkadaşlar bir gr350 alıcam ama baktığım zamam rg370 ile pickguard tan başka bi farkları yok ve rg350 daha pahalı. Kullanan arkadaşlar varsa gözlemledikleri başka farkları bekliyorum.
-
ibanez rg370dx manyetik kombinasyonu
Arkadaşlar amon amarth, arch enemy,in flames vs. çalıyorum,gitarım rg370dx , şimdi bu gitara manyetik takviyesi yapıcam.Okuduğum kadarıyla ağaç türlerinin veya gitarın floydlu olması öyle kafama göre bir şeyler seçemeyeceğim anlamına...
-
IBANEZ RG370DX mi CORT EVL X4 mü ?
arkadaşlar yardımcı olursanız sewinirim sizce hangisi daha iyidir.tarzım metal rock hardrock trash gibi önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
-
Ibanez RG370DX vs. Cort Viva Gold
Ibanez RG370 DX ile Cort Viva Gold arasında kaldım. Bu gitarları bilenler yorumda bulabilirler mi acaba? Şekil şemal çok önemli değil. Solo atarım o yüzden klavye rahatlığı önemli. Tonlar da iyi olmalı tabi.
Post'larınızı...
-
Ibanez Rg370DX
Arkadaşlar ben İbanez RG370DX almak istiyorum ama hiçbiryerden bunun gerçekte ne kadar olduğunu bulamadım.İsfendan da 560$, My dükkan da 515$ bazı forumlarda 450$ civarı yazanlar var.İstanbuldan almayı düşünüyorum yani gittiğimde para...
-
jackson js30 & ibanez rg370dx
karar veremedim hangisi daha kaliteli? manyetikleri ,a?acy hiç bi bilgim yok.sadece ibanezin 24 perde oldu?unu biliyorum.tavsiye edebilece?iniz ba?ka gitar warsa söyleyiniz... tabi fazla uçmadan bu gitarlaryn fiyaty kadar olsun belki birazdaha çykabilirim....